Βρήκαν ακόμη τρεις νεκρούς στα χαλάσματα της Δυτικής Αττικής – ΒΙΝΤΕΟ

Αυξάνεται ο τραγικός απολογισμός της φονικής κακοκαιρίας που έπληξε τη Δυτική Αττική. Οι νεκροί έχουν φτάσει τους 19, καθώς σήμερα το πρωί εντοπίστηκαν ακόμη τρία θύματα.

Συγκεκριμένα, εντοπίστηκε νεκρός ένας άνδρας σε εξωτερικό χώρο, κοντά στο αμαξοστάσιο του δήμου Μάνδρας Αττικής που βρίσκεται κατά μήκος της εθνικής οδού Ελευσίνας-Θηβών.

Η επιχείρηση της πυροσβεστικής έγινε με “χειρουργικές κινήσεις”, καθώς σε πολύ κοντινή απόσταση έχει βρεθεί ένα βυτίο γεμάτο με προπάνιο και υπάρχει έντονη οσμή στον χώρο και πιθανότατα διαρροή.

Επίσης, οι σοροί δύο ανδρών εντοπίστηκαν από πλωτό σκάφος του Λιμενικού Σώματος στον κόλπο της Ελευσίνας. Οι σοροί ανασύρθηκαν από στελέχη του Λιμενικού Σώματος και μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Θριάσιο Νοσοκομείο. Σύμφωνα με πληροφορίες, η μια σορός ήταν σχεδόν σφηνωμένη στα βράχια και χρειάστηκε η συνδρομή βατραχανθρώπου για να ανασυρθεί.

Οι τρεις άνδρες ηλικίας 28, 38 και 58 ετών αναγνωρίστηκαν. Ο ένας εξ αυτών είναι ο κυνηγός που αγνοείτο από την Τετάρτη.

Ακούστε τι είπε η εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής Σταυρούρα Μαλλίρη στον realfm 97,8 και την εκπομπή των Άκη Παυλόπουλου και Μάνου Νιφλή.

Την ίδια ώρα σε εξέλιξη βρίσκονται, για τέταρτη ημέρα, οι έρευνες των αρχών για τον εντοπισμό των αγνοουμένων από τη φονική πλημμύρα .

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ