Πόλεμος για τα ρέματα-«φονιάδες» στη Μάνδρα- Μηχανικός στον realfm: Κρατάνε στα συρτάρια εδώ και 2 χρόνια την επίσημη μελέτη μου

«Μπαλάκι» μεταξύ Δήμου Μάνδρας και Περιφέρειας οι ευθύνες για την τραγωδία στη Δυτική Αττική από την φονική θεομηνία που έπληξε την περιοχή, την στιγμή που ο πολιτικός μηχανικός Ιωάννης Πέππας αποκάλυψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Realfm με τον Νίκο Στραβελάκη ότι έχει δώσει εδώ και 2 χρόνια την τελική μελέτη που του ζητήθηκε στον δήμο Μάνδρας για να ανοίξουν τα μπαζωμένα ρέματα.

Ακούστε όσα είπε ο πολιτικός μηχανικός Ιωάννης Πέππας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του realfm και στον Νίκο Στραβελάκη

Δήμαρχος Μάνδρας: Δεν έχουμε καμία ευθύνη

Η Δήμαρχος Μάνδρας Ιωάννα Κριεκούκη μιλώντας από την πλευρά της στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του realfm έριξε το μπαλάκι στην Περιφέρεια Αττικής, επικαλούμενη έλλειψη κονδυλίων.

Απαντώντας η δήμαρχος παραδέχτηκε ότι έχει την μελέτη αλλά την έχει στείλει στον αντιπεριφερειάρχη γιατί δεν έχει κονδύλια ο δήμος, ενώ αρνήθηκε ότι ο δήμος Μάνδρας έχει μπαζώσει τα ρέματα που έπνιξαν την πόλη.

Ακούστε όσα είπε η δήμαρχος Μάνδρας

Απο την πλευρά του ο αντιπεριφερειάρχης που ρωτήθηκε από τον realfm για το θέμα της μελέτης και τους ισχυρισμούς της δημάρχου δήλωσε άγνοια.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ