Βρετανίδα έφαγε ωμό κοτόπουλο στην Κέρκυρα και πέθανε σε 36 ώρες – ΦΩΤΟ

Την τελευταία της πνοή άφησε μια Βρετανίδα καθώς έφαγε ωμό κοτόπουλο κατά τη διάρκεια των οικογενειακών διακοπών στην Κέρκυρα.

Σύμφωνα με τη Dailymail, η 37χρονη Νάταλι Ρόνσλεϊ είχε έρθει για διακοπές με τον άνδρα της και τους δύο της γιους στις 13 Αυγούστου του 2017.

Η Νάταλι, η οποία δεν αντιμετώπιζε κανένα πρόβλημα υγείας, μέσα σε 36 ώρες από τη στιγμή που κατανάλωσε το κοτόπουλο πέθανε, όπως αποκάλυψε ιατροδικαστής στο δικαστήριο του Γουέστμινστερ.

«Το ξενοδοχείο διέθετε δύο, τρία εστιατόρια. Είχε έναν μπουφέ και τρώγαμε οι τέσσερίς μας», είπε ο σύζυγος της Στιούαρτ Ρόνσλεϊ στο δικαστήριο.

«Είχα πάρει τα παιδιά μαζί μου και είχαμε βάλει στα πιάτα μας ζυμαρικά, ψωμί και λουκάνικα. Η Νάταλι είχε επιλέξει δείπνο με κοτόπουλο, σαλάτα, γαρίδες και λαχανικά. Ήμασταν στο τραπέζι όταν γύρισε. Άρχισε να τρώει το φαγητό της και καθώς έκοψε το κοτόπουλο, βγήκε αίμα και της το επεσήμανα. Πήγε στο μπουφέ και άλλαξε το κοτόπουλο με άλλο κομμάτι, γύρισε και το έφαγε. Είχε φάει ελάχιστες μπουκιές από το πρώτο».

Τις επόμενες ώρες η Νάταλι παραπονέθηκε ότι δεν ένιωθε καλά ενώ άρχισε να κάνει και έμετο.

«Ο γιατρός ήρθε γύρω στις 07:00 το πρωί. Διέγνωσε γαστρεντερίτιδα. Πήγα τα παιδιά για πρωινό και μετά για μπάνιο. Όταν γυρίσαμε κατά τις 11:00 ήταν ακόμη άρρωστη» ανέφερε ο σύζυγος της, σημειώνοντας πως του ζήτησε να την δει ξανά γιατρός.

«Ο δεύτερος γιατρός συνέστησε τη μεταφορά της στο Ιατρικό Κέντρο, όπως και έγινε με ασθενοφόρο και νωρίς το απόγευμα ενημερώθηκα ότι την πήγαν στο νοσοκομείο. Νόμιζα ότι η γυναίκα μου θα γυρίσει το πρωί. Πονούσαν τα πόδια της κι είχε κόκκινα σημάδια στο κορμί της», υποστήριξε ο Στιούαρτ.

Τα ξημερώματα της επόμενης ημέρας ο σύζυγός της κι ο αδελφός της διεπίστωσαν ότι ο σφυγμός της 37χρονης γινόταν ολοένα και πιο αδύναμος.

«Στεκόμασταν έξω από την πόρτα του δωματίου του νοσοκομείου και μετά από 5 με 10 λεπτά βγήκε η νοσοκόμα και μας ενημέρωσε ό η Νάταλι πέθανε» είπε ο τραγικός άνδρας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ