Βούλα: Βίντεο ντοκουμέντο από το επεισόδιο με πυροβολισμούς

Βίντεο ντοκουμέντο από το αιματηρό επεισόδιο με τους πυροβολισμούς έξω από φούρνο στη Βούλα έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Στο βίντεο καταγράφονται οι πρώτες στιγμές αμέσως μετά τη συμπλοκή μεταξύ των ατόμων έξω από το μαγαζί στην οδό Ερμού 5. Περαστικοί που έτυχε να βρεθούν στο σημείο έντρομοι έτρεξαν μακριά. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι εργαζόμενες στον φούρνο κρύφτηκαν στο υπόγειο του φούρνου. Το σοκαριστικό είναι πως στο σημείο ήταν και τουλάχιστον δύο παιδιά. Όπως μετέδωσε το MEGA, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ένας από τους δράστες είπε στα παιδιά «Εσάς δεν θα σας πειράξουμε».

Έχουν τραυματιστεί τρεις άνδρες αλλοδαποί, ένας εκ των οποίων βρίσκεται στο χειρουργείο με τους γιατρούς να δίνουν μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή. Οι άλλοι δύο σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έχουν διαφύγει τον κίνδυνο.

Την υπόθεση έχει αναλάβει το τμήμα Εκβιαστών με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για ξεκαθάρισμα λογαριασμών. Οι αστυνομικοί έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών. Στο πλαίσιο αυτό θα πάρουν καταθέσεις από τους τραυματίες για να διαπιστωθεί το κίνητρο της επίθεσης.

Σύμφωνα με το MEGA, οι αστυνομικοί εξετάζουν ένα άτομο που έχουν εντοπίσει σε ταξί στη Βουλιαγμένης για να δουν εάν έχει σχέση με το αιματηρό επεισόδιο.

Το χρονικό

Σύμφωνα με την εικόνα που έχουν σχηματίσει οι αστυνομικοί γύρω στις 17.30 δύο άτομα αποβιβάστηκαν από ένα κίτρινο αυτοκίνητο και συνεπλάκησαν με άτομα που ήταν στον φούρνο.

Το ίδιο αναφέρουν και κάτοικοι της περιοχής. Όπως περιγράφουν, 2 ή 3 άτομα βρίσκονταν σε ένα από τραπέζια που υπάρχουν έξω από το φούρνο, έχοντας μόλις πάρει καφέ. Κάποια στιγμή στο σημείο έφτασαν άλλα δύο άτομα, και έπειτα από λίγο ακούστηκαν φωνές και άρχισαν να τσακώνονται. “Τι θες ρε; Θες λεφτά; Αν θες λεφτά, πες το αλλιώς φύγε” φέρεται να είπε ένα από τα άτομα και στη συνέχεια έπεσαν πυροβολισμοί.

Κάποιοι από τους εμπλεκόμενους πιθανότατα μπήκαν και μέσα στο κατάστημα, γι’ αυτό και έχει βρεθεί αίμα. Στο σημείο έχει εντοπιστεί και ένα μαχαίρι, όπως βλέπετε στην αποκλειστική φωτογραφία που δημοσιεύει το enikos.gr .

Πληροφορίες αναφέρουν ότι τρία από τα άτομα μπήκαν σε ένα μαύρο τζιπ Mercedes με ξένες πινακίδες και εξαφανίστηκαν, ενώ στη συνέχεια εγκατέλειψαν το αυτοκίνητο έξω από το Ασκληπιείο Βούλας. Υπάρχουν αναφορές ωστόσο ότι οι μισοί έφυγαν από το σημείο με το συγκεκριμένο τζιπ και κάποιοι άλλοι με ένα ταξί που τους περίμενε λίγα μέτρα πιο κάτω.

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο όπου σημειώθηκε το επεισόδιο με πυροβολισμούς στη Βούλα

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ