Βούλα: Τέσσερις ανήλικοι ξυλοκόπησαν 15χρονο και τον έστειλαν στο νοσοκομείο – Τρεις συλλήψεις

Νέο επεισόδιο βίας με πρωταγωνιστές ανήλικους συνέβη το βράδυ της Κυριακής (10/9), αυτή τη φορά στη Βούλα. Τέσσερις έφηβοι κατηγορούνται ότι ξυλοκόπησαν έναν 15χρονο με γροθιές και κλωτσιές, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και να χρειαστεί να μεταφερθεί σε ιδιωτική κλινική για τις πρώτες βοήθειες.

Οι τρεις από τους δράστες της επίθεσης (ηλικίας 14 και 15 ετών) συνελήφθησαν σήμερα στη Βούλα και κατηγορούνται για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του συνεργού τους.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., αφορμή για την άγρια επίθεση σε βάρος του 15χρονου ήταν οι προσωπικές διαφορές.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Αναλυτικά, η ΕΛ.ΑΣ. ανακοίνωσε τα εξής:

«Συνελήφθησαν, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, πρωινές ώρες σήμερα (11-9-2023) στη Βούλα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Βάρης-Βούλας- Βουλιαγμένης και της Άμεσης Δράσης, τρία άτομα ηλικίας 14 και 15 ετών για επικίνδυνη σωματική βλάβη, ενώ έχει ταυτοποιηθεί και αναζητείται ανήλικος συνεργός τους.

Ειδικότερα, βραδινές ώρες χτες (10-9-2023) οι ανωτέρω, ευρισκόμενοι σε πλατεία στην περιοχή της Βούλας με αφορμή προσωπικές τους διαφορές, προσέγγισαν και επιτέθηκαν σε 15χρονο με γροθιές και λακτίσματα με επακόλουθο τον τραυματισμό του και την μεταφορά του σε ιδιωτική κλινική για την παροχή πρώτων βοηθειών.

Στο πλαίσιο της προανάκρισης μετά από αξιοποίηση πληροφοριών ανωτέρω αστυνομικοί αναζήτησαν και εντόπισαν τους κατηγορούμενους και τους οδήγησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης όπου ταυτοποιήθηκαν ως δράστες της ανωτέρω επίθεσης.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο εισαγγελέα».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ