Βούλα: Τα πρώτα λόγια της οδηγού που παρέσυρε την 15χρονη μαθήτρια – Τι ερευνούν οι αρχές

Το ενδεχόμενο η οδηγός που παρέσυρε την 15χρονη μαθήτρια στη Βούλα να παραβίασε κόκκινο φανάρι ερευνούν οι αρχές, σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες που μεταδίδει η ΕΡΤ.

Τροχαίο στη Βούλα: Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας της 15χρονης – Τι λέει αυτόπτης μάρτυρας

Το τροχαίο συνέβη περίπου στις 8:30 το πρωί σήμερα. Η μαθήτρια διέσχιζε την διάβαση προκειμένου να πάει στο σχολείο της, όταν την παρέσυρε το αυτοκίνητο που οδηγούσε η 59χρονη.

Το όχημα χτύπησε το κορίτσι με τον προφυλακτήρα, με αποτέλεσμα να πέσει πάνω στο παρμπρίζ, το οποίο έσπασε. Μετά το τροχαίο, το εμπλεκόμενο αυτοκίνητο σταμάτησε περίπου 300-400 μέτρα πιο κάτω. Η οδηγός επέστρεψε στο σημείο, όπου η 15χρονη ήταν πεσμένη στο έδαφος.

Τροχαίο στη Βούλα: Αυτοκίνητο παρέσυρε μαθήτρια

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η 59χρονη βρισκόταν σε κατάσταση σοκ, ενώ μαζί της είχε και δύο ανήλικα κορίτσια. Στο μεταξύ, αυτόπτες μάρτυρες έσπευσαν να βοηθήσουν την μαθήτρια, η οποία αρχικά δεν είχε τις αισθήσεις της. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε την 15χρονη και την μετέφερε στο νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού, όπου υποβάλλεται σε εξετάσεις.

Στο μεταξύ, η 59χρονη οδηγός δίνει κατάθεση στους αστυνομικούς για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τροχαίο. Όπως μεταδόθηκε, στις πρώτες κουβέντες της φέρεται να είπε πως δεν πρόλαβε να ακινητοποιήσει το όχημά της.

Δείτε το ρεπορτάζ:

«Ήταν αρκετά δυνατό το χτύπημα» – Τι λέει αυτόπτης μάρτυρας

Αυτόπτης μάρτυρας στο τροχαίο είπε στην ΕΡΤ1 ότι βρισκόταν στο φανάρι που υπάρχει στη συμβολή της Λ. Βουλιαγμένης με την Σωκράτους.

«Είδα ένα αυτοκίνητο να χτυπά έναν πεζό, δεν ήξερα τότε ότι ήταν ένα παιδί, και να το πετά στον αέρα πάνω από το ύψος του καπό. Η μαθήτρια έπεσε κάτω, αλλά όλα έγιναν πάρα πολύ γρήγορα. Ήταν αρκετά δυνατό το χτύπημα. Η κοπέλα ήταν μπρούμυτα αρχικά και μετά κατάλαβα ότι είχε τις αισθήσεις της. Ήταν τραυματισμένη στο πρόσωπο» είπε ο αυτόπτης μάρτυρας και πρόσθεσε ότι το ασθενοφόρο έφτασε πολύ γρήγορα και ότι  ένας δημοτικός υπάλληλος που περνούσε από το σημείο βοήθησε πάρα πολύ.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ της ΕΡΤ1:

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ