Ληστεία στη Βούλα: Έδεσαν και φίμωσαν υπάλληλο της δισκογραφικής εταιρείας – Έτσι μπήκαν στο κτίριο

Ληστεία σημειώθηκε στις 4 τα ξημερώματα της Τετάρτης (8/6) σε μεγάλη δισκογραφική εταιρεία που βρίσκεται στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, στο ύψος της Βούλας.

Δύο ήταν οι δράστες οι οποίοι είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, και με την απειλή ενός κατσαβιδιού ακινητοποίησαν ένα υπάλληλο και μπήκαν στη δισκογραφική.

Οι δράστες, που σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, φορούσαν χειρουργικές μάσκες, μπήκαν στο κτίριο από ανασφάλιστο παράθυρο στο ισόγειο. Έψαξαν όλους τους ορόφους και βρήκαν δύο μεταλλικά ερμάρια  τα οποία διέρρηξαν και άρπαξαν έναν φάκελο, που ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό τι περιείχε.

Ο υπάλληλος της εταιρείας δεν είναι σοβαρά τραυματισμένος. Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, οι δύο ληστές τον χτύπησαν, τον έδεσαν και τον φίμωσαν, ωστόσο δεν χρειάστηκε τελικά να νοσηλευτεί.  Oι Αρχές “ξεσκονίζουν” τις κάμερες της περιοχής που μπορεί να έχουν καταγράψει τυχόν κινήσεις των ληστών.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με πληροφορίες από την εκπομπή Happy Day που ακόμα δεν επιβεβαιώνονται από την αστυνομία, κατά τη διάρκεια της ληστείας τραυματίστηκε γνωστός μουσικοσυνθέτης που βρισκόταν μέσα στο στούντιο όταν εισέβαλαν οι κουκουλοφόροι.

“Όλα ξεκίνησαν στις 4 τα ξημερώματα. Δυο κουκουλοφόροι εισέβαλαν σε γνωστή δισκογραφική εταιρεία, απέσπασαν δύο χρηματοκιβώτια και έφυγαν. Η πληροφορία που σας μεταδώσαμε και είναι διασταυρωμένη, είναι ότι υπάρχει και ένας σοβαρά τραυματισμένος. Είναι ένας συνθέτης, πολύ γνωστό όνομα. Νοσηλεύεται στο νοσοκομείο και είναι σοβαρά τραυματισμένος. Οι δυο κουκουλοφόροι τον βρήκαν στο στούντιο, τον έδεσαν, τον φίμωσαν και τον χτύπησαν. Έχει οδηγηθεί στο νοσοκομείο” ανέφερε η Σταματίνα Τσιμσιλή.

“Τον φύλακα δεν τον τραυμάτισαν. Αυτό που μου είπε ο άνθρωπος που συνομίλησα, είναι πως οι άνθρωποι της εταιρείας θεωρούν πως η δουλειά έγινε με πληροφορίες εκ των έσω. Γιατί χρησιμοποιήθηκε μια πίσω πόρτα που ήξεραν λίγοι. Οι ληστές ήξεραν τα χρηματοκιβώτια και τον χώρο. Εκτός κινδύνου νοσηλεύεται ο μουσικοσυνθέτης. Γνωρίζουμε και το όνομά του, απλά δεν το αναφέρουμε ακόμα. Δεν ξέρω αν πήγε να αντισταθεί» είπε, μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ