«Βόμβα» από τον πατέρα της Καρολάιν: «Ανησυχώ για την ασφάλεια του δικηγόρου μας, Θανάση Χαρμάνη»

«Βόμβα» έριξε σήμερα ο πατέρας της Καρολάιν, Ντέιβιντ Κράουτς, ο οποίος δήλωσε ότι φοβάται για την ασφάλεια του Θανάση Χαρμάνη, του δικηγόρου της οικογένειας της δολοφονημένης 19χρονης.

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Συμμετείχε κανονικά στις εξετάσεις ο δολοφόνος της Καρολάιν – Οι νέες πληροφορίες

Σε δηλώσεις που έκανε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ο πατέρας της Καρολάιν υπενθύμισε ότι την Πέμπτη 6 Ιουνίου ο Θανάσης Χαρμάνης επρόκειτο να θέσει υπόψη του δικαστηρίου την επιστολή που ο συζυγοκτόνος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος «έγραψε στην Σούζαν και σε εμένα κατά τη διάρκεια της προσωρινής του κράτησης στις φυλακές Κορυδαλλού».

Σύμφωνα με τον κ. Κράουτς «αυτή η πρόθεση δημοσιοποίησης στη δικαστική αίθουσα δημιούργησε πανικό στο στρατόπεδο του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου της κόρης μου γιατί στη συγκεκριμένη επιστολή παρουσιαζόταν αναλυτικά με ποιον τρόπο ο κατηγορούμενος είχε εμπλακεί σε μία σπείρα λαθρεμπόρων ναρκωτικών…».

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Τι έγραφε στην επιστολή του προς τους γονείς της Καρολάιν

«Μια από τις έννοιες μου είναι η ασφάλεια του δικηγόρου μας κ. Θανάση Χαρμάνη, καθώς πολλά μπορούν να συμβούν από τώρα μέχρι τις 12 Σεπτεμβρίου. Φαντάζομαι ότι ο δολοφόνος της κόρης  μου δεν κοιμάται καλά αυτές τις ημέρες αλλά όπως γνωρίζουμε ο μισθός της αμαρτίας είναι ο θάνατος. Νομίζω ότι η δολοφονία ενός έγκριτου Έλληνα δικηγόρου είναι ένα βήμα παραπάνω απ’ αυτό που η συμμορία είναι προετοιμασμένη να κάνει», τόνισε ο Ντέιβιντ Κράουτς στις δηλώσεις του.

Δείτε το πρώτο απόσπασμα από τις δηλώσεις του:

Στη συνέχεια, ο πατέρας της δολοφονημένης Καρολάιν μίλησε για την εγγονή του, την μικρή Λυδία. «Δεν θα επιτρέψω ποτέ στην εγγονή μου να έρθει στην Ελλάδα. Αν ερχόταν στην Ελλάδα, οι γονείς του δολοφόνου της κόρης μου θα ήθελαν να τη δουν και εγώ δεν θα το επιτρέψω ποτέ αυτό. Μπορείτε να φανταστείτε με τι ανοησίες θα μπορούσε να γεμίσει το κεφάλι ενός μικρού κοριτσιού, ένα τέτοιο ζευγάρι που είναι βουτηγμένο στο ψέμα; Κατέπεσαν κάθε δικαιώματός τους να δουν την εγγονή τους, όταν επαναλαμβανόμενα ψεύδονταν και υπονοούσαν ότι εγώ ήμουν αυτός που έλεγε ψέματα για το γράμμα», είπε ο Ντέιβιντ Κράουτς.

Πατέρας Καρολάιν για Μπάμπη Αναγνωστόπουλο: «Ελπίζω να σαπίσει στην φυλακή»

Τόνισε στη συνέχεια ότι «το μότο μου είναι “κανείς δεν με προσβάλλει, δίχως να μείνει ατιμώρητος”. Θα έπρεπε να το θυμούνται αυτό. Ελπίζω να πάω στις Φιλιππίνες μόλις το σπίτι μου πουληθεί και οι τελευταίες εκκρεμότητες στην Ελλάδα τακτοποιηθούν».

Πρώην δικηγόρος συζυγοκτόνου: «Δεν έχω δει ποτέ την επιστολή»

Στην ίδια εκπομπή μίλησε και ο Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης, πρώην δικηγόρος του συζυγοκτόνου Μπάμπη Αναγνωστόπουλου. Ο γνωστός δικηγόρος υποστήριξε ότι δεν έχει δει ποτέ την επιστολή, που η οικογένεια της Καρολάιν ισχυρίζεται ότι έστειλε ο πιλότος, ενώ βρισκόταν στη φυλακή.

«Η επιστολή ουδέποτε έχει εμφανισθεί. Δεν την έχω δει ποτέ και φυσικά, η καθ’ ομολογία και από την μεριά της πολιτικής αγωγής είναι ανυπόγραφη. Θα ήθελα να τονίσω ότι ουδέποτε τέθηκε θέμα φόβου από την υπεράσπιση ή τον εντολέα μου, φυσικά. Γιατί, αν φοβόμασταν το οτιδήποτε είτε να κατατεθεί ή να ακουστεί, σίγουρα δε θα καλούσαμε και τον κύριο Κράουτς να παραστεί στο δικαστήριο», σημείωσε ο κ. Παπαϊωαννίδης.

Επανέλαβε στη συνέχεια ότι η δήλωση της παραίτησης από την έφεση έγκειται σε λόγους πολύ σημαντικούς στο πρόσωπο του ιδίου του κατηγορουμένου. «Σε καμία περίπτωση δεν θα τίθετο σε κίνδυνο κανένας παράγοντας της δίκης», συμπλήρωσε ο δικηγόρος.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ