Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Συμμετείχε κανονικά στις εξετάσεις ο δολοφόνος της Καρολάιν – Οι νέες πληροφορίες

Κανονικά συμμετείχε στις πανελλήνιες εξετάσεις ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, παρά την ανακοίνωση που έκανε πριν από μερικά 24ωρα ότι αποσύρεται από την διαδικασία λόγω της δυσχερούς ψυχολογικής του κατάστασης, σύμφωνα με νέες πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Τι έγραφε στην επιστολή του προς τους γονείς της Καρολάιν

Εάν οι πληροφορίες αυτές επιβεβαιωθούν, καταδεικνύουν για ακόμη μια φορά την αναξιοπιστία του δολοφόνου της Καρολάιν. Μόλις την περασμένη Τετάρτη, μέσω του δικηγόρου του Αλέξανδρου Παπαϊωαννίδη, ο συζυγοκτόνος δήλωσε ότι παραιτείται της έφεσης που είχε ασκήσει στην πρωτόδικη απόφαση του δικαστηρίου, αλλά και αποσύρεται από τις πανελλαδικές εξετάσεις.

Ωστόσο, σύμφωνα με ρεπορτάζ του TheNewspaper.gr, ο καθ’ ομολογίαν συζυγοκτόνος συμμετείχε κανονικά στις πανελλαδικές εξετάσεις, χθες Πέμπτη. Εξετάστηκε συγκεκριμένα στο μάθημα των Λατινικών.

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Γιατί παραιτήθηκε από κάθε ένδικο μέσο – Τι λέει ο δικηγόρος του

Η απόφασή του να «αδειάσει» τον εαυτό του, αλλά και τον συνήγορο υπεράσπισής του, προκάλεσε εντύπωση στους υπεύθυνους των Φυλακών Μαλανδρίνου, οι οποίοι τον είδαν να προσέρχεται στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα, προκειμένου να γράψει για το εξεταζόμενο μάθημα.

Σημειώνεται ότι ο δικηγόρος της οικογένειας της Καρολάιν Θανάσης Χαρμάνης, μιλώντας στο TheNewspaper.gr και κληθείς να σχολιάσει την απόφαση του δράστη είχε τονίσει: «Επιφυλάσσομαι για τις αποφάσεις του και τις κινήσεις του μέχρι την επόμενη δικάσιμο την Τετάρτη 14 Ιουνίου».

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Παραιτείται από την έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης – Δεν θα δώσει πανελλήνιες

Έπειτα και απ’ αυτή την εξέλιξη, ερωτήματα προκύπτουν και για την στάση που θα κρατήσει ο συζυγοκτόνος, στο θέμα της παραίτησής του από την έφεση, και αν το αίτημά του θα κατατεθεί τελικά στο δικαστήριο της Τετάρτης.

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Τι είχε ανακοινώσει την Τετάρτη 7 Ιουνίου

«Ο εντολέας μου, Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος, αποφάσισε για εξαιρετικά σοβαρούς λόγους  που  δεν είναι ανακοινώσιμοι να παραιτηθεί από κάθε ένδικο μέσο και συγκεκριμένα της εφέσεως που άσκησε κατά της απόφασης του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Αθηνών.

Ως συνήγορος του, με την από 06-06-2023 εξουσιοδότηση του, νομίμως θεωρημένη από το κατάστημα κράτησης Μαλανδρίνου, όπου και εκτίει την ποινή του, με εξουσιοδοτεί όπως προβώ σήμερα  σε όλες εκείνες τις διαδικασίες προς την Εισαγγελία  Εφετών Αθηνών και ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Αθηνών προκειμένου να μην συνεχιστεί η δίκη του σε δεύτερο βαθμό.

Επιπλέον διευκρινίζεται για το θέμα των Πανελλαδικών Εξετάσεων ότι λόγω των ανωτέρω εξελίξεων και καθότι βρίσκεται σε πολύ δυσχερή ψυχολογική κατάσταση δεν δύναται να ολοκληρώσει  τη συμμετοχή του σε αυτές και ως εκ τούτου δεν θα επιχειρήσει την εισαγωγή του σε σχολές της Τριτοβάθμιας εκπαίδευσης», ανέφερε η ανακοίνωση του δικηγόρου του.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ