Έξαλλη η Βρισηίδα Ανδριώτου με δημοσιογράφο: «Θα μου βγάλουν ξινή την βραδιά»

Η Βρισηίδα Ανδριώτου δεν μπόρεσε να κρύψει την ενόχλησή της με δημοσιογράφο εκπομπής, την ώρα που έκανε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες.

Συγκεκριμένα όταν ο Σπύρος Μαρτίκας και η Βρισηίδα Ανδριώτου έκαναν δηλώσεις στις κάμερες των τηλεοπτικών ψυχαγωγικών εκπομπών, το μοντέλο και influencer εκνευρίστηκε, καθώς θεώρησε ότι δημοσιογράφος ρώτησε on-camera κάτι το οποίο είχε ειπωθεί την ώρα που οι κάμερες δεν έγραφαν.

Δημοσιογράφος: Πριν ξεκινήσουν οι δηλώσεις, έλεγες στον Σπύρο να μην απαντάει για το “Survivor” και να το παίξει λίγο τρελίτσα. Γιατί;

Βρισηίδα Ανδριώτου: Off-camera μιλάς εσύ τώρα; Όχι τώρα μιλάς για πράγματα που έχουν γίνει off-camera.

Δημοσιογράφος: Έγραφαν οι κάμερες, έκαναν πλάνα.

Βρισηίδα Ανδριώτου: Λοιπόν το είπα γιατί… Όχι βασικά δεν θα σου απαντήσω, δεν θα σου κάνω τη χάρη, δεν απαντάω!

Δημοσιογράφος: Απλά ειπώθηκε και οφείλουμε να ρωτήσουμε

Βρισηίδα Ανδριώτου: Γιατί έχει κάνει ένα συμβόλαιο και πρέπει να βγει πρώτα στον ΣΚΑΪ. Οπότε εγώ είμαι εδώ πέρα ώστε να μπορώ να συγκρατήσω τον Σπύρο, να μην απαντήσει και να μην τον ρωτάτε πράγματα, αν δεν τελειώσει πρώτα το συμβόλαιό του με τον ΣΚΑΪ και μετά να βγει σε άλλες εκπομπές.

Ο Σπύρος Μαρτίκας αντιλαμβανόμενος τον εκνευρισμό της Βρισηίδας Ανδριώτου, προσπάθησε να την ηρεμήσει, με εκείνη να του απαντά: «Θα μου τη βγάλουν ξινή τη βραδιά!» και να αποχωρεί.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ