Πέγκυ Ζήνα για Νότη Σφακιανάκη: «Όταν επιστρέψει θα μπουν τα πράγματα στη θέση τους και για πολλούς»

Δηλώσεις έκανε στις τηλεοπτικές κάμερες η Πέγκυ Ζήνα και ανάμεσα σε άλλα ρωτήθηκε και για τον Νότη Σφακιανάκη.

«Έχω απεριόριστο χρόνο. Οι τραγουδιστές πια που δουλεύουν μία ή δύο μέρες την εβδομάδα, έχουν απεριόριστο χρόνο και για προσωπική ζωή και για τα παιδιά τους και για τους συντρόφους τους και για χόμπι και για γυμναστικές, όλα» είπε αρχικά η τραγουδίστρια, όταν ρωτήθηκε εάν έχει ελεύθερο χρόνο.

Για την κόρη της που πλέον βρίσκεται στην προεφηβεία, ανέφερε: «Η κόρη μου είναι πια στην προεφηβεία, σε αυτή την άβολη γραμμή του “δεν είμαι παιδάκι, είμαι ένα μικρό γυναικάκι”. Κι εγώ πρέπει να το διαχειριστώ και να το συνηθίσω όλο αυτό. Σιγά σιγά το συνηθίζω. Τελειώσαμε το δημοτικό κιόλας, τώρα πάμε γυμνάσιο, οπότε ένας καινούργιος κύκλος ξεκινάει».

Τέλος όταν οι δημοσιογράφοι την ρώτησαν για την απουσία του Νότη Σφακιανάκη, η Πέγκυ Ζήνα απάντησε πως: «Δεν θα μείνω σ’ αυτά που λέει όταν δίνει συνεντεύξεις, γιατί είναι προσωπικές απόψεις και έχει δικαίωμα, έχουμε δημοκρατία, ο καθένας μπορεί να τις έχει και αναλόγως να κριθεί. Θα μείνω όμως στο καλλιτεχνικό του μεγαλείο, για εμένα. Όταν ο Νότης νιώθει ότι δεν έχει να μοιραστεί κάτι με τον κόσμο ή δεν έχει κάτι καινούργιο που να τον ενθουσιάζει, δεν του αρέσει να εμφανίζεται. Έτσι ξέρω, έτσι θυμάμαι και πιστεύω πως έτσι είναι. Όταν του λείψει και θέλει να επιστρέψει, τότε θα μπουν τα πράγματα στη θέση τους και για πολλούς».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ