Βόλος: Το δράμα της 26χρονης με τους αλλεπάλληλους ξυλοδαρμούς από τον σύντροφό της

Συγκλονίζει η υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας με θύμα μια 26χρονη μητέρα στον Βόλο. Η γυναίκα τόλμησε να καταγγείλει τον θύτη της, όμως το δικαστήριο αποφάσισε να τον αφήσει ελεύθερο με περιοριστικούς όρους, καθώς εκείνος ανέλαβε τη δέσμευση να πάρει τα πράγματά του και να αναζητήσει αλλού στέγη.

«Μην τον πιστεύετε. Θα το ξανακάνει» φώναξε με τον τρόμο ζωγραφισμένο στα μάτια της η 26χρονη μητέρα του παιδιού του. «Να ξέρετε ότι σύντομα θα κάνετε ρεπορτάζ για μένα. Θα με σκοτώσει», είπε στους δημοσιογράφους. Ο φόβος και η απόγνωση που εξέφρασε, κινητοποίησαν τον Εισαγγελέα, ο οποίος το βράδυ της Τρίτης έδωσε εντολή για τη φρούρηση του σπιτιού της.

Η 26χρονη μητέρα αποκάλυψε στο δικαστήριο το δράμα που ζει εδώ και 8 χρόνια, με αλλεπάλληλους ξυλοδαρμούς από τον σύντροφό της. Η ίδια μάλιστα παρουσίασε φωτογραφικό υλικό από προηγούμενο ξυλοδαρμό που επιβεβαιώνει τα όσα λέει.

Σύμφωνα με την 26χρονη υπάρχει και ιατροδικαστική έκθεση από το Νοσοκομείο Βόλου, η οποία θα υποβληθεί σε νέο δικαστήριο το οποίο εκκρεμεί σε βάρος του 36χρονου και θα εκδικαστεί στις 26 Σεπτεμβρίου.

Σημειώνεται ότι η 26χρονη παραστάθηκε στο δικαστήριο χωρίς συνήγορο, καθώς δεν είχε χρήματα, ούτε γνώριζε ότι έχει το δικαίωμα να ζητήσει τη δωρεάν παράσταση δικηγόρου.

Ο κατηγορούμενος στην απολογία του, σύμφωνα με την ιστοσελίδα, gegonota.news, δεν παραδέχθηκε ότι της επιτέθηκε με κατσαβίδι, αλλά υποστήριξε ότι είναι εργαλείο της δουλειάς του και το είχε στα χέρια του για να επισκευάσει κάποια βλάβη στο σπίτι. Τα δε χτυπήματα και ο τραυματισμός της 26χρονης “προήλθαν, αφότου της πέταξε ένα μπουκάλι, γλίστρησε και έπεσε”.

Ο συνήγορος του 36χρονου, Γιώργος Βελισιώτης, δικηγόρος Αθηνών, σε δήλωσή του υποστήριξε ότι επρόκειτο για συνηθισμένο καβγά ανάμεσα σε ζευγάρια και ότι δεν την απείλησε με κατσαβίδι. Είπε ακόμη πως από τη στιγμή που ενημερώθηκε η Aστυνομία ο πελάτης του δεν έφυγε από το σπίτι και δέχθηκε τον έλεγχο και τη σύλληψη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ