Βόλος: Την υπεράσπιση του πατέρα που σκότωσε τον βιαστή της κόρης του αναλαμβάνει ο Αλέξης Κούγιας

Την υπεράσπιση του πατέρα του 18χρονου σήμερα κοριτσιού που σκότωσε τον βιαστή της στον Βόλο αναλαμβάνει το γραφείο του Αλέξη Κούγια.

Δολοφονία στον Βόλο: Ο 33χρονος εκβίαζε την κόρη του δράστη και ζητούσε 3.000 ευρώ για να μην αποκαλύψει φωτογραφίες τους

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Ο κατηγορούμενος για την υπόθεση της ανθρωποκτονίας του βιαστού της κόρης του, F.T., ζήτησε από τον επικεφαλής του γραφείου μας, κ. Αλέξη Κούγια, μαζί με τον δικηγόρο Βόλου, κ. Μιχάλη Βασιλικό, να αναλάβουμε την υπεράσπισή του.

Δολοφονία στον Βόλο: Το ραντεβού θανάτου στην Αγριά – Ο καβγάς με τον 33χρονο κουνιάδο του και ο μοιραίος πυροβολισμός

Ο κ. Κούγιας απεδέχθη το αίτημα τόσο του ιδίου του κατηγορουμένου, όσο και όλων των μελών της οικογενείας του και αφού τη συνυπεράσπιση αυτή την απεδέχθη και ο εκλεκτός συνάδελφος Βόλου, κ. Μιχάλης Βασιλικός, από σήμερα, σε συνεργασία με τον εκλεκτό συνάδελφο, όλοι οι δικηγόροι του γραφείου μας, ασχολούμεθα με τα υπερασπιστικά χαρακτηριστικά αυτής της υποθέσεως».

Φρίκη μέσα στο ίδιο της το σπίτι

Μέσα στο σπίτι βίαζε το 18χρονο σήμερα κορίτσι ο θείος της στον Βόλο. Οι λεπτομέρειες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας για τη φρίκη που βίωνε το κορίτσι από τα 9 του χρόνια προκαλούν οργή και σοκ. Ο πατέρας της έδωσε ραντεβού στον κουνιάδο του και τον σκότωσε με καραμπίνα.

Δολοφονία στον Βόλο: «Σκότωσα τον αδελφό της συζύγου μου, βίαζε την κόρη μου από όταν ήταν 9 ετών» – Τα πρώτα λόγια του δράστη

Σύμφωνα με όσα είπε ο δικηγόρος του 50χρονου πατέρα, Μιχάλης Βασιλικός στον ΣΚΑΙ την Πέμπτη, «το παιδί ήταν σε πάρα πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση όταν το είδα. Από την ηλικία των 9 δεχόταν σεξουαλικές παρενοχλήσεις και από την ηλικία των 12 μέχρι τα 14 γίνονταν οι βιασμοί, με το μικρότερο αδελφάκι μέσα στο σπίτι. Οι γονείς τους εργάζονταν, ο θείος είχε ελεύθερη πρόσβαση» και συμπλήρωσε: «Όταν χρειάστηκε χρήματα άρχισε να εκβιάζει την κοπέλα ότι θα δημοσιοποιήσει το υλικό που είχε στην κατοχή του».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ