Δολοφονία στον Βόλο: Το ραντεβού θανάτου στην Αγριά – Ο καβγάς με τον 33χρονο κουνιάδο του και ο μοιραίος πυροβολισμός

Αποφασισμένος να σκοτώσει τον 33χρονο κουνιάδο του ήταν ο 50χρονος. Η αποκάλυψη της 18χρονης κόρης του ότι την βίαζε επί 9 χρόνια και την εκβίαζε ότι θα δημοσιεύσει βίντεο που κατέγραφε, ήταν αυτό που όπλισε το χέρι του και σχεδίασε τη δολοφονία.

Όπως αποκάλυψε νωρίτερα το enikos.gr ο δράστης, ζήτησε από τη σύζυγο του να πει στον αδελφό της να πάει σε ένα συγκεκριμένο σημείο στην Αγριά για να τον βοηθήσει, προφασιζόμενος ψευδώς πως είχε μηχανική βλάβη στο όχημα του.

Η συνάντησή του με το θύμα έγινε αφού προηγουμένως είχε παραλάβει το κυνηγετικό του όπλο από την οικία του στην Αργαλαστή Πηλίου.

Με την άφιξή του στο σημείο, έπειτα από λογομαχία που είχε μαζί του, τον χτύπησε στο πρόσωπο με την κάννη του όπλου, και όταν το θύμα επιχείρησε να του αποσπάσει το όπλο, άκουσε πυροβολισμό, και το θύμα έπεσε στο έδαφος.

Ο εφιάλτης που ζούσε η 18χρονη 

«Σκότωσα τον αδελφό της δεύτερης συζύγου μου» ήταν τα πρώτα του λόγια στους αστυνομικούς. Το πρωί της Τρίτης όπως περιέγραψε η 18χρονη κόρη του από τον πρώτο του γάμο, του αποκάλυψε πως από την ηλικία των 9 ετών τη βίαζε, ενώ το τελευταίο χρονικό διάστημα την εκβίαζε πως θα δημοσίευε βιντεοληπτικό και φωτογραφικό υλικό, αποσπώντας της χρηματικά ποσά.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Συνελήφθη, χθες (09-01-2024) το βράδυ στην έδρα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, αλλοδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα, βραδινές ώρες χθες, ο δράστης συναντήθηκε με άλλον αλλοδαπό άνδρα σε περιοχή του Βόλου και υπό συνθήκες που διερευνώνται, ο παθών τραυματίστηκε θανάσιμα ένεκα πυροβολισμού από κυνηγετικό όπλο που έφερε ο δράστης.

Ο δράστης ειδοποίησε τις αστυνομικές Αρχές, ενώ λίγη ώρα αργότερα παρουσιάστηκε αυτοβούλως και συνελήφθη.

Κατασχέθηκαν κυνηγετικό όπλο και ένα φυσίγγιο.

Ο συλληφθείς, με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ