Βόλος: Τέσσερις φορές δάγκωσε την 4χρονη η οχιά – Τα νεότερα για την υγεία της

Ευχάριστα είναι τα νέα για την 4χρονη που δάγκωσε οχιά σε χωριό του Δήμου Ρήγα Φεραίου στον Βόλο. Το κοριτσάκι νοσηλεύεται στη ΜΕΘ στο «Ιπποκράτειο Νοσοκομείο» στην Θεσσαλονίκη, αλλά όχι διασωληνωμένο, όπως αρχικά είχε αναφερθεί.

Μαγνησία: «Γιαγιά, κάτι με τσίμπησε» – Πώς η οχιά δάγκωσε την 4χρονη

Όπως είπε στο MEGA, ο πρόεδρος των εργαζομένων στο νοσοκομείο, Χρήστος Τζελέπης «η 4χρονη είναι σε σταθερή καλή κατάσταση, ανταποκρίνεται στη θεραπεία και ελπίζουμε ότι θα πάει καλύτερα και δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα. Είναι ευχάριστα τα μηνύματα που λαμβάνουμε».

Όπως εξήγησε ο κ. Τζελέπης το κορίτσι μεταφέρθηκε στην Θεσσαλονίκη όπου υπάρχει ΜΕΘ για παιδιά.

Μαγνησία: Σε ΜΕΘ της Θεσσαλονίκης η 4χρονη που την δάγκωσε οχιά

Σημειώνεται ότι η 4χρονη αρχική πήγε στο Κέντρο Υγείας Βελεστίνου και από εκεί στο νοσοκομείο Βόλου, όπου οι γιατροί τής χορήγησαν αντιοφικό ορό. Μεταφέρθηκε στη συνέχεια σε νοσοκομείο της Λάρισας και εκεί αποφασίστηκε ότι πρέπει να νοσηλευτεί σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας νοσοκομείου της Θεσσαλονίκης. Όπως είπε η διευθύντρια της παιδιατρικής, το κοριτσάκι παρουσίασε αλλεργική αντίδραση στην πρώτη δόση.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ του MEGA:

Πώς την δάγκωσε η οχιά

Το παιδί είχε πάει με την γιαγιά του στην εκκλησία του χωριού. Η γιαγιά της καθάριζε την αυλή και η 4χρονη πήγε να πιάσει το φαράσι, κάτω από το οποίο ήταν η οχιά με αποτέλεσμα να την δαγκώσει τέσσερις φορές στην παλάμη.

«Επειδή ήταν μεσημέρι η γιαγιά το πήγε στην εκκλησία που ήταν πλακόστρωτη και να μην το πάει στην παιδική χαρά που έχει χορτάρια. Και βρέθηκε εκεί το φίδι. Ήταν κρυμμένο σε ένα φαράσι. Το μικρό κάτι έσκυψε να πάρει και το δάγκωσε. Είπε «γιαγιά κάτι με δάγκωσε», έτρεξε η γιαγιά και είδε το φίδι μετά και έφυγε για το νοσοκομείο» είπε η θεία του 4χρονου κοριτσιού το απόγευμα της Τετάρτης στο MEGA.

«Είχε πρηστεί το χέρι και προχωρούσε προς το σώμα» περιέγραψε από την πλευρά του ο πατέρας του κοριτσιού.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ