ΒΙΝΤΕΟ με αστυνομικούς στη Λάρισα: «Θα μπούμε μες στον κόσμο – Και τίποτα να μην πέσει, ξύλο θα πέσει»

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες ένα βίντεο από τη Λάρισα, όπου χθες ξέσπασαν επεισόδια μεταξύ αστυνομικών και διαδηλωτών, που διαμαρτύρονταν για την παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Εθνικό Συντονιστικό Κέντρο, απ’ όπου ανακοινώθηκαν τα μέτρα στήριξης των πληγέντων μετά το σαρωτικό πέρασμα της κακοκαιρίας Daniel.

Στο βίντεο που δημοσιεύεται στα social media, διακρίνονται αστυνομικοί με τις μηχανές τους και ακούγεται ένας συνάδελφός τους να τους λέει: «Θα μπούμε μες στον κόσμο. Θα σπάσουν αυτοί. Και τίποτα να μην πέσει, ξύλο θα πέσει. Θα μπούμε μέσα στον κόσμο, εντάξει;».

Δείτε εδώ το βίντεο:

Αστυνομικός πιέζει με γκλοπ στον λαιμό διαδηλωτή – ΒΙΝΤΕΟ

Νωρίτερα αποκαλύφθηκε ακόμη ένα βίντεο, στο οποίο καταγράφονται αστυνομικοί να έχουν πιάσει έναν κάτοικο της περιοχής και να τον έχουν ρίξει στο έδαφος. Στο βίντεο του OPEN φαίνεται ένας αστυνομικός να έχει πέσει πάνω του και να τον πιέζει με το γκλοπ στον λαιμό.

Η ένταση που επικράτησε ήταν μεγάλη, η Αστυνομία έκανε χρήση χημικών και χειροβομβίδων κρότου λάμψης, ενώ μερίδα των συγκεντρωμένων απάντησε με πετροπόλεμο.

Στο νοσοκομείο οδηγήθηκαν με θλαστικά τραύματα και έξι αστυνομικοί, ενώ έγιναν πάνω από 30 προσαγωγές, επτά εκ των οποίων μετατράπηκαν σε συλλήψεις.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ του OPEN:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ