ΒΙΝΤΕΟ-Υποθαλάσσιο “νεκροταφείο” αυτοκινήτων το Καρνάγιο της Ρόδου

ΒΙΝΤΕΟ-Υποθαλάσσιο “νεκροταφείο” αυτοκινήτων το Καρνάγιο της Ρόδου

Σε ένα απέραντο υποθαλάσσιο νεκροταφείο αυτοκινήτων, αλλά και δικύκλων, έχει μετατραπεί ο βυθός του Καρνάγιου στη Ρόδο και, συγκεκριμένα, στην περιοχή του καταυλισμού των Ρομά.

Αυτό αποδεικνύεται και από τα «ευρήματα» των δυτών που βούτηξαν στην εν λόγω θαλάσσια περιοχή, με πρωτοβουλία της εταιρείας «Dodekanisos Seaways».

Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία, με δική της δαπάνη, βιντεοσκόπησε το βυθό στο Καρνάγιο, επιβεβαιώνοντας με τον πλέον αδιάψευστο τρόπο ότι οι αθίγγανοι του εκεί καταυλισμού έχουν μετατρέψει το σημαντικό αυτό έργο σε «υποθαλάσσιο νεκροταφείο» αυτοκινήτων και δικύκλων.

Οι αρμόδιοι της Δωδεκανησιακής εταιρείας δημιούργησαν ένα dvd, στο οποίο περιλαμβάνονται περισσότερα από 20 αυτοκίνητα και 40 δίκυκλα μοτοποδήλατα.

Το συγκεκριμένο dvd έχει σταλεί σε όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες (δήμο Ρόδου, Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου- Λιμεναρχείο Ρόδου – υπουργείο Ναυτιλίας και Αιγαίου), ενώ αντίγραφο δόθηκε και στον επικεφαλής της ομάδας «Greenpeace», που βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες με το πλοίο της στη Ρόδο.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή βίντεο: Ροδιακή Εφημερίδα

Πηγή: rodiaki.gr

 

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.