ΒΙΝΤΕΟ-Συγκλονίζουν οι γονείς του Π. Φύσσα

ΒΙΝΤΕΟ-Συγκλονίζουν οι γονείς του Π. Φύσσα

Συγκλονίζουν οι εξομολογήσεις της μητέρας, του πατέρα αλλά και του θείου του 34χρονου Παύλου Φύσσα που δολοφονήθηκε από τον 45χρονο χρυσαυγίτη στο Κερατσίνι. 

«Είναι πληρωμένος δολοφόνος. Τον ειδοποίησαν για να σκοτώσουν έναν. Και σκότωσε το παιδί μου, γιατί προστάτευσε τους φίλους του» είπε στον ΣΚΑΙ η μητέρα του 34χρονου. Σε ερώτηση για τις συνθήκες της δολοφονίας η μητέρα του Π. Φύσσα εξήγησε ότι ο γιος της και η παρέα του έβλεπαν μπάλα όταν κάποιος θαμώνας της καφετέριας, που δεν ήταν μέλος της παρέας, είπε κάτι για κάποιον.

Στη συνέχεια η παρέα του Παύλου έφυγε από την καφετέρια και ο 34χρονος τους είπε να σκορπίσουν στα στενά, ώστε να καθυστερήσει όσους είχαν συγκεντρωθεί απ’ έξω. Όπως εξήγησε η κυρία Φύσσα, ο γιος της τους αντιμετώπισε, αλλά ο δολοφόνος του ήρθε ανάποδα με το αυτοκίνητο και του είπε: «Θα σε καθαρίσω». 

 

 

Όπως ανέφερε η μητέρα του 34χρονου ο γιος της δεν είχε προηγούμενα με κανέναν ούτε γνώριζε αυτούς που του επιτέθηκαν. ««Φωνάζω από χθες μη μου βάζετε ταμπέλες στο παιδί μου. Ελεύθερο μυαλό ήταν και τίποτε άλλο. Και αν θέλετε να μάθετε ακριβώς ποιος ήταν, ακούστε τα τραγούδια του. Δεν υπήρξε με κανέναν προηγούμενο. Άγνωστοι ήταν». Μάλιστα, τόνισε πως αυτόπτης μάρτυρας είπε «πείτε στον πατέρα του ότι έχετε λεβέντη γιο, το παιδί μου τα έβαλε με τρεις και δεν είχε γρατσουνιά. Μόνο το μαχαίρι του δολοφόνου είχε πάνω του».

Η κυρία Φύσσα είπε ότι η κοπέλα του θύματος δεν έφυγε και έτρεξε στους αστυνομικούς που ήταν εκεί. Ανέφερε μάλιστα συγκεκριμένα ότι ήταν έξι μηχανές με 12 άτομα της ομάδας ΔΙΑΣ. «Τους εκλιπαρούσε φωνάζοντας, πηγαίνετε, θα γίνει κακό. Και της απάντησαν ”θα πάμε να τα βάλουμε εμείς με αυτά τα γομάρια”;» είπε η μητέρα του 34χρονου.

Το ίδιο υποστήριξε και ο πατέρας του 34χρονου που επιμένει ότι ο 45χρονος είχε εντολή να σκοτώσει και μάλιστα έστριψε το μαχαίρι στην καρδιά του γιου του προκειμένου να μπει αέρας και να πεθάνει. Επιπλέον εδώ και μέρες ζητά να βρεθεί το άτομο που ειδοποίησε τον δολοφόνο να μεταβεί στο σημείο και να επιτεθεί στον γιο του. 

Σε ερώτηση τι θυμάται από τα όσα του έλεγε ο Παύλος Φύσσας ο πατέρας του απάντησε: «Ειρήνη. Να βοηθάμε τους αστέγους. Και το έκανε. Έλεγε: Δεν θέλω πολλά λεφτά. Πλούσιους χορηγούς θέλω προκειμένου να βγάζω λεφτά και να τα δίνω στους φτωχούς. Αυτά ακριβώς που έλεγα και εγώ. Ήταν καλός μαθητής». 

 

«Αυτά είναι δύσκολα πράγματα. Βαράς γροθιά στο μαχαίρι. Είναι λάθος. Αλλά κάποιος πρέπει να το κάνει. Το έκανε ο γιος μου. Και τώρα είναι στο χώμα» εξομολογείται συγκινημένος ο κ. Φύσσας. 

«Καταλαβαίνω από τα τηλέφωνα που έπεσαν ήρθαν να δείρουν κάποιους αναρχικούς γιατί τους έβρισαν. Αυτό καταλαβαίνω εγώ. Όταν κάποιος βρίζει μέσα στην καφετέρια τη Χρυσή Αυγή. Εκεί τους έκατσε καλά η ευκαιρία και είπαν δεν κάνουμε και τον φόνο να γίνει και πολιτικό θέμα» ανέφερε ο πατέρας του 34χρονου, που έστειλε μήνυμα στον δολοφόνο: «Εάν μπορεί να σκοτώσει και εμένα». 

«Πως βαστάς την ελληνική σημαία το σύμβολο της δημοκρατίας. Το βαστάς και λες: εγώ είμαι δημοκράτης. Πως; Με το στιλέτο στο χέρι; Το βαστάς και πας και το στρίβεις στην καρδιά ενός παιδιού ανυπεράσπιστου; Τριάντα νοματαίοι πήγατε να πολεμήσετε έναν;» αναρωτήθηκε ο θείος του 34χρονου. 

Επιπλέον είπε προς τους δολοφόνους του ανιψιού του ότι: «Η πέτρα την οποία πετάς δεν μπορεί να ξαναγυρίσει πίσω. Το όπλο το οποίο βαστάς και χτυπάς δεν ξαναγυρνάει πίσω. Αλλά λέω στο δολοφόνο και σε όλους τους δολοφόνους και τους ηθικούς αυτουργούς αυτού του δολοφόνου: εγέρθητι. Γιατί η μάχαιρα την οποία βαστάς ήταν δίστομος. Βαράς αλλά θα γυρίσει σε εσένα». 

Πηγή: real.gr

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ