ΒΙΝΤΕΟ-Σοκ από την αδελφοκτονία στην Χαλκίδα

ΒΙΝΤΕΟ-Σοκ από την αδελφοκτονία στην Χαλκίδα

 

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για την οικογενειακή τραγωδία που σημειώθηκε ανήμερα του Πάσχα όταν 45χρονος άνδρας σκότωσε τον αδερφό του, πετώντας τον από το μπαλκόνι του σπιτιού τους.

Ο 45χρονος δράστης, που κατηγορείται για ανθρωποκτονία, διέμενε σε πολυκατοικία της οδού Μπολοβίναινας μαζί με την μητέρα του. Ο 39χρονος αδελφός, μόνιμος κάτοικος Γερμανίας, είχε έρθει στην Ελλάδα για τις διακοπές του Πάσχα. Αυτές έμελλε να είναι και οι τελευταίες ημέρες της ζωής του. Το πρωϊνό της Λαμπρής τα δύο αδέλφια πήγαν για καφέ στην παραλία της Χαλκίδας και το μεσημέρι γύρισαν στο σπίτι όπου τους περίμενε η μητέρα τους. Έκατσαν όλοι μαζί στο γιορτινό τραπέζι.

Γύρω στις 21.30 , τα δύο αδέλφια βρέθηκαν στο μπαλκόνι του τρίτου ορόφου και για άγνωστο λόγο ο 45χρονος έσπρωξε και έριξε τον αδερφό του στο κενό. Ο θάνατος ήταν ακαριαίος για τον 39χρονο.

Ο θόρυβος από την πτώση του ήταν τόσο μεγάλος, που ακούστηκε σε όλο το τετράγωνο. Δεκάδες γείτονες βγήκαν έξω και αντίκρυσαν το φρικτό θέαμα.  Στο σημείο βρέθηκαν και οι φρουροί των Φυλακών Χαλκίδας, που βρίσκονται ακριβώς απέναντι από την αιματοβαμμένη οικία.

Μάλιστα ένας φρουρός που ήταν σε υπηρεσία εκείνη την ώρα, κατέθεσε στην Ασφάλεια Χαλκίδας ό,τι είδε και σύμφωνα με πληροφορίες επρόκειτο για μία κατάθεση “κλειδί” που φωτίζει πολλά σημεία της υπόθεσης.Στο χώρο έσπευσε ασθενοφόρο που παρέλαβε τον 39χρονο, αλλά και η Ασφάλεια Χαλκίδας η οποία μέχρι τις 4 το πρωί, βρισκόταν στο τόπο του εγκλήματος. Οι αστυνομικοί αφού συνέλεξαν μαρτυρίες και αποδείξεις συνέλαβαν τον 45χρονο για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ο δράστης αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και στο παρελθόν είχε επιτεθεί τόσο σε γείτονες όσο και φρουρούς των φυλακών.Η τραγική μητέρα πάντως από την άλλη υπερασπίζεται τον 45χρονο γιο της και υποστηρίζει ότι δεν έσπρωξε τον αδερφό του. Ο καταστηματάρχης Φώτης Κατσέλης ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που είδε τον 45χρονο δράστη λίγες ώρες πριν από το τραγικό συμβάν .  “Παραπατούσε στο ψιλικατζίδικο που ήρθε να πάρει τσιγάρα, δεν ξέρω αν ήταν μεθυσμένος αλλά η συμπεριφορά του μόνο φυσιολογική δεν ήταν”, τονίζει.

Ο γείτονας της οικογένειας Γιάννης Κατσέλης λέει από την πλευρά του ότι ο 45χρονος είχε ψυχολογικά προβλήματα, ιδιαίτερα οξύθυμο με παράλογη συμπεριφορά και επισημαίνει ότι τον έβλεπε να ασχολείται πολλές φορές με τους κάδους απορριμάτων.Πηγή:eviazoom.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ