Βιασμός 14χρονης στο Ρέθυμνο: «Μιλάει» το κινητό του κοριτσιού και «δείχνει» κι άλλα πρόσωπα

Έχει αρχίσει και «μιλάει» το κινητό τηλέφωνο της 14χρονης, η οποία έπεσε θύμα βιασμού και μαστροπείας στο Ρέθυμνο της Κρήτης. Ο εφιάλτης του κοριτσιού ξεκίνησε πριν από δύο χρόνια, όταν ήταν μόλις 12 ετών, ενώ συνεχιζόταν μέχρι και πολύ πρόσφατα, όπως εκτιμούν οι αρχές.

Υπενθυμίζεται ότι για την υπόθεση κατηγορούνται 12 άτομα, σε βάρος των οποίων έχει σχηματιστεί δικογραφία. Ωστόσο, τα στοιχεία από το κινητό της ανήλικης «δείχνουν» ότι οι δράστες μπορεί να είναι περισσότεροι.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, από την άρση του απορρήτου φαίνεται να προκύπτει ότι στην υπόθεση κακοποίησης και εκμετάλλευσης της ανήλικης εμπλέκονται κι άλλα άτομα, καθώς εντοπίστηκε πλήθος μηνυμάτων και συνομιλιών με πολλούς ακόμα άνδρες, που ζητούσαν ερωτικό ραντεβού με την 14χρονη. Τα άτομα αυτά δεν περιλαμβάνονται στη δικογραφία, που έχει ήδη σχηματιστεί.

Ένας εκ των κατηγορουμένων για την υπόθεση, ο 38χρονος από το Πακιστάν που έχει προφυλακιστεί, κατηγορείται μόνο για τον βιασμό της ανήλικης και όχι για μαστροπεία, άρα οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό του δράστη που εξέδιδε το κορίτσι συνεχίζονται και στρέφονται σε άλλο ή άλλα πρόσωπα.

Από την έρευνα της ΕΛ.ΑΣ., όπως αναφέρουν σχετικές πληροφορίες, αλλά και από τις καταθέσεις που έχουν πάρει αστυνομικοί από άτομα της οικογένειας, προκύπτει ότι δεν γνώριζαν κάτι για τον εφιάλτη που ζούσε επί δύο χρόνια η 14χρονη.

Τις επόμενες ημέρες αναμένονται εξελίξεις στην υπόθεση, καθώς οι υπόλοιποι 11 εκ των 12 κατηγορούμενων για την υπόθεση θα περάσουν την πόρτα των δικαστικών αρχών για να απολογηθούν.

Το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται στις αρχές του προηγούμενου καλοκαιριού, όταν το «Χαμόγελο του Παιδιού» δέχτηκε ένα ανώνυμο τηλεφώνημα που έκανε λόγο ότι υπήρχε περιστατικό σεξουαλικής εκμετάλλευσης και κακοποίησης σε ανήλικη στην ευρύτερη περιοχή της ενδοχώρας των Χανίων.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν οι αστυνομικές αρχές που ξεκίνησαν τις έρευνες. Εντοπίστηκε η 14χρονη, η οποία και υποβλήθηκε σε ιατροδικαστική εξέταση κατά την οποία διαπιστώθηκε ο βιασμός της αλλά και η τέλεση γενετήσιων πράξεων με άλλους άνδρες.

 

«Δεν μπορώ να αντέξω όσα έμαθα»

Η υπόθεση έχει άλλη μία συγκλονιστική πτυχή, καθώς ο πατέρας της 14χρονης αυτοκτόνησε μόλις πριν από μερικές ημέρες.

Συγκεκριμένα, το Χαμόγελο του Παιδιού είχε εκδώσει Missing Alert για την εξαφάνιση ενός 50χρονου άνδρα από τον Μυλοπόταμο στις 31 Ιανουαρίου του 2024. Ωστόσο μία ημέρα αργότερα εντοπίστηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του, έχοντας βάλει τέλος στην ζωή του με φιάλη υγραερίου.

Σύμφωνα με στενό συγγενή της οικογένειας, ο πατέρας είχε αφήσει πίσω του ένα σημείωμα αυτοκτονίας, αναφέροντας ότι έμαθε τα όσα συνέβαιναν στην κόρη του και αδυνατούσε να διαχειριστεί την όλη κατάσταση.

«Το σημείωμα έλεγε ότι “έμαθα αυτά τα γεγονότα για την κόρη μου και δεν μπορώ να τα αντέξω. Ευχαριστώ την αστυνομία για ό,τι έκανε. Σας παρακαλώ μην πάρετε το παιδί από τη μάνα του, δεν μπορώ να τα διαχειριστώ όλα αυτά και λόγω της κατάθλιψής μου προβαίνω στο γεγονός, που έγινε”», όπως αποκάλυψε ο στενός συγγενής της οικογένειας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ