Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Τα πρώτα λόγια του 36χρονου που είναι σε κατ’ οίκον περιορισμό

Σε κατ’ οίκον περιορισμό βρίσκεται ο 36χρονος διοικητικός υπάλληλος του νοσοκομείου Μεταξά, ο οποίος κατηγορείται για την φρικτή υπόθεση του βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό.

Ο ίδιος εξακολουθεί να δηλώνει αθώος, ενώ αναμένει την απόφαση του Δικαστικού Συμβουλίου για την προφυλάκισή του ή μη.

Η κάμερα του Star κατέγραψε τα πρώτα του λόγια, μετά την απόφαση εισαγγελέα και ανακρίτριας να τεθεί σε κατ’ οίκον περιορισμό. Στην ερώτηση αν δηλώνει αθώος απάντησε «εννοείται». Ο ίδιος, σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό, είπε πως δεν είχε ποτέ καμία επαφή με την 12χρονη.

Μετά την πολύωρη απολογία του στην ανακρίτρια, επέστρεψε στο σπίτι του συνοδεία αστυνομικών. Καθώς βγήκε από το αυτοκίνητο της ασφάλειας κρατούσε στα χέρια του μία τσάντα του σούπερ μάρκετ με τα προσωπικά του αντικείμενα. Εκεί τον περίμενε η μητέρα του.

«Στο τέλος, η αλήθεια λάμπει. ‘Είμαι αθώος’ είπε από την πρώτη στιγμή. ‘Μαμά, είμαι αθώος’. Το παιδί μου, εγώ, η οικογένειά μας, καταδικάζουμε κάθε μορφή σεξουαλικής κακοποίησης, πόσο μάλλον εις βάρος ανηλίκων», είπε η μητέρα του.

Ο 36χρονος ισχυρίζεται πως αντάλλαξε μόνο ένα μήνυμα με την ανήλικη. Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του, όταν την είδε στη φωτογραφία που του έστειλε, της είπε ότι είναι πολύ μικρή και διέκοψε κάθε επικοινωνία.

«Μία χαρά είναι το παιδί, το ακούσατε, τα μάθατε. Από ‘κει και πέρα το παιδί δεν έχει καμία συμμετοχή και τελείωσε το θέμα», είπε ο πατέρας του 36χρονου.

Τον περασμένο Μάρτιο ο 36χρονος φέρεται να άνοιξε λογαριασμό στην εφαρμογή γνωριμιών και η 12χρονη, όπως εκείνος ισχυρίζεται, του έστειλε πρώτη μήνυμα. Ωστόσο, η επικοινωνία τους μέσω μηνυμάτων, σύμφωνα με την ογκωδέστατη δικογραφία, φαίνεται ότι προσδιορίζεται μεταξύ 7 Ιουλίου και τέλος Αυγούστου.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ