Καλαμπάκα: Παρέσυρε και την σύζυγό του με το αγροτικό στη λαϊκή αγορά

Σκηνές πανικού εκτυλίχθηκαν στην Καλαμπάκα το μεσημέρι της Παρασκευής, όταν ο οδηγός ενός αγροτικού παρέσυρε και τραυμάτισε ανθρώπους που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στη λαϊκή αγορά.

Μεταξύ των τραυματιών είναι και η 80χρονη σύζυγός του, η οποία μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο κέντρο υγείας και από εκεί, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής της, στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων όπου νοσηλεύεται διασωληνωμένη με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Το περιστατικό σημειώθηκε όταν ο ηλικιωμένος, που είναι παραγωγός στην λαϊκή αγορά, πήρε το αγροτικό του για να φορτώσει τα προϊόντα που απέμειναν στον πάγκο του.

Ωστόσο, όπως ο ίδιος ισχυρίστηκε, κόλλησε το γκάζι, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να πάρει την κατηφόρα και να παρασύρει την σύζυγό του.

Κατά την τρελή πορεία του, το αυτοκίνητο πέρασε πάνω από ακόμα δυο πάγκους παρασύροντας και τραυματίζοντας ευτυχώς ελαφρά έναν άνδρα και μία γυναίκα, πωλητές στη λαϊκή αγορά. Το αγροτικό σταμάτησε στην είσοδο καταστήματος όπου στεκόταν η ιδιοκτήτρια, η οποία απομακρύνθηκε εγκαίρως και δεν τραυματίστηκε.

Φωτό: tameteora.gr

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ