Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Πληροφορίες ότι δύο αστυνομικοί εμπλέκονται στην υπόθεση – Όλα όσα είπε ο Λύτρας

Ο συνήγορος της μητέρας της 12χρονης από τον Κολωνό, Απόστολος Λύτρας αποκάλυψε ότι έχει πληροφορίες για δύο αστυνομικούς που φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Ο κ. Λύτρας μιλώντας στον ΑΝΤ1 τόνισε ότι «εγώ το είπα από την πρώτη στιγμή ότι θα έχουμε πολλές εκπλήξεις και πολλές συλλήψεις».

Αναφορικά με την προφυλάκιση της 37χρονης μητέρας, είπε πως «δεν μπορεί αλά καρτ να γίνονται δεκτά όσα είπε το παιδί. Δεν γίνεται να λέει κάποια πράγματα το παιδί και να το παίρνουμε ως δεδομένο και να λέει ότι η μητέρα του δεν γνώριζε και αυτό να μην το λαμβάνουμε υπόψη».

Χαρακτήρισε ως «λάθος» την απόφαση για προφυλάκιση της μητέρας του κοριτσιού και είπε πως πρόκειται για «βιαστική και τελείως λανθασμένη τακτική απέναντι στην μητέρα. Η προσωρινή κράτηση αυτή έχει να κάνει και με το κλίμα που έχει δημιουργηθεί για όλη αυτή την ιστορία».

«Παρότι ανακοίνωσε τι είχε πάει να καταγγείλει, την πρώτη φορά που πήγε στο ΑΤ Κολωνού, αφού περίμενε 2,5 ώρες, της είπαν να πάει την επόμενη ημέρα. Πήγε την επόμενη ημέρα το πρωί και της είπαν να πάει στο Τμήμα Ανηλίκων, στη ΓΑΔΑ», διευκρίνισε αναφορικά με την καταγγελία που έκανε η μητέρα πως δεν την άφησαν να καταγγείλει τον 53χρονο την πρώτη φορά που το επιχείρησε.

Ο κ. Λύτρας ανέφερε ακόμη πως «η μητέρα της 12χρονης μου έχει πει πως στο κατάστημα του 53χρονου σύχναζαν αστυνομικοί, εν ενεργεία και μη».

Τέλος, σχετικά με τα χρήματα που ζήτησε η 37χρονη από την σύζυγο του 53χρονου, είπε πως «θα ήταν παράξενο αν δεν είχε γίνει καταγγελία, αλλά πρώτα έγινε η καταγγελία και μετά πήρε χρήματα από την σύζυγο του 53χρονου και σε κάθε περίπτωση τα ποσά αυτά δεν σχετίζονται με την κατηγορία της μαστροπείας».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ