Κολωνός: Η προκλητική δήλωση της δικηγόρου του 34χρονου και ο άγριος καβγάς on air με τον Ευαγγελάτο

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν ο 33χρονος ιδιωτικός υπάλληλος και ο 34χρονος επιχειρηματίας που κατηγορούνται για τον βιασμό της 12χρονης στον Κολωνό. Αίσθηση προκάλεσε η δήλωση της δικηγόρου του 34χρονου έξω από τα δικαστήρια, καθώς σχολίασε ακόμη και την εξωτερική εμφάνιση της 12χρονης, προκειμένου να υποστηρίξει τον ισχυρισμό ότι ο εντολέας της δεν κατάλαβε την πραγματική ηλικία του παιδιού.

«Μη γνωρίζοντας ότι η κοπέλα είναι 12, διότι δεν ξέρω αν είδατε φωτογραφίες είναι πάρα πολύ ψηλή και εύσωμη και φαίνεται 18 με 20 ετών, βγήκε ένα βράδυ μαζί της» είπε προκλητικά η δικηγόρος Γιώτα Παντελεάκη μετά την απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα.

«Βέβαια δεν φαινόταν η ηλικία της. Έχετε δει φωτογραφίες; Είναι πάρα πολύ ψηλή, είναι εύσωμη, πλασαριζόταν στο site σαν 17χρονη. Όταν την είδε, θεώρησε ότι είναι 18 με 20 ετών. Αν δείτε φωτογραφία, θα το δείτε. Κατηγορείται ο άνθρωπος ότι εν γνώσει του προέβη σε κάποια ασελγή πράξη» συμπλήρωσε η δικηγόρος.

Η δικηγόρος, μετά τις συγκεκριμένες δηλώσεις της, μίλησε στην εκπομπή του MEGA Live News, έχοντας έντονο διάλογο στον αέρα με τον Νίκο Ευαγγελάτο.

«Την παρερμηνεύσατε τη δήλωσή μου. Βέβαια και το συμπονώ το κοριτσάκι, είμαι μάνα.  Είναι ένα παιδάκι που το εκμεταλλεύτηκαν. Το παιδί το έντυσαν, το στόλισαν, το έφτιαξαν και κατά τον πελάτη μου και τις φωτογραφίες που έχουμε δει, το παιδί φαίνεται μεγαλύτερο σε ηλικία», είπε η Γιώτα Παντελεάκη.

«Άκουσα εσάς ως γυναίκα να λέτε ότι είδα τη φωτογραφία και το κοριτσάκι που πάει στην έκτη δημοτικού, φαίνεται σαν 18-20 ετών. Και το είπατε εσείς, δεν μεταφέρατε του εντολέα σας την δήλωση», είπε ο δημοσιογράφος.

«Αν είναι να με μαλώσετε, να μην συνεχίσω. Αφενός έχω έναν άνθρωπο που το ισχυρίζεται, αφετέρου βλέπω φωτογραφίες. Το εξήγησα, δεν σας συνέφερε ίσως. Εξήγησα ότι είδαμε φωτογραφίες και εγώ και συνάδελφος που ήταν μαζί μου και όλοι οι υπόλοιποι δικηγόροι» ανέφερε η δικηγόρος.

«Το παιδί είναι 12 ετών και φαίνεται 12 ετών, ούτε 13. Όταν συναντιέσαι με ένα παιδί που πάει έκτη δημοτικού, δεν μπορεί να θεωρείς ότι είναι 20 ετών. Αν το λέει ο πελάτης σας, να το καταλάβω. Μην το λέτε εσείς και το πιστεύετε κιόλας» είπε ο δημοσιογράφος.

Η δικηγόρος αναφέρθηκε ξανά στο σωματότυπο του παιδιού, ρωτώντας μάλιστα τον Νίκο Ευαγγελάτο αν έχει δει το παιδί. «Με ρωτάτε αν το έχω δει και σας λέω όχι, αλλά επικαλούμαι 500 ανθρώπους που έχω μιλήσει. Εσείς το έχετε δει το παιδί που το έχετε βγάλει 18 και 20;» είπε έξαλλος ο παρουσιαστής.

Τα αίματα άναψαν με την δικηγόρο να επαναλαμβάνει: «Μιλήστε μόνος σας. Εσείς το έχετε δει;»

Δείτε βίντεο με τον άγριο καβγά μεταξύ της δικηγόρου του 34χρονου κατηγορούμενου και του Νίκου Ευαγγελάτου

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ