Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Η πρώτη αντίδραση του Μίχου μετά την προφυλάκισή του – Τι είπε για τον οίκο ανοχής

Την πρώτη αντίδραση του 53χρονου Ηλία Μίχου, προκάλεσαν οι αποκαλύψεις για τον οίκο ανοχής όπου φέρεται να εξέδιδε την 12χρονη από τον Κολωνό.

Ο βασικός κατηγορούμενος στην φρικτή υπόθεση βιασμού και εκπόρνευσης του ανήλικου κοριτσιού, αρνείται ότι την πήγαινε σε οίκο ανοχής, όπως κατέθεσε και η ίδια η ανήλικη. Σχολιάζει, δε, ότι τα μέλη της οικογένειάς του δεν τον έχουν επισκεφτεί και δεν του μιλάνε, μετά τις αποκαλύψεις-σοκ για την υπόθεση που συγκλονίζει την κοινή γνώμη.

«Δεν έχω πάει ποτέ την 12χρονη σε οίκο ανοχής. Δεν έχω καμία επαφή με την οικογένειά μου, δεν με έχουν επισκεφθεί, δεν θέλουν καν να μου μιλάνε», δήλωσε ο 53χρονος Ηλίας Μίχος στο mega.

Τι κατέθεσε η 12χρονη

Στην τρίτη κατάθεση που έδωσε η 12χρονη στις Αρχές, αποκάλυψε ότι ο ήδη προφυλακισμένος Ηλίας Μίχος την πήγαινε και σε οίκο ανοχής που βρισκόταν σε απόσταση δεκαπέντε με είκοσι λεπτά από το μαγαζί του. Την υποχρέωνε μάλιστα, όπως λέει το κορίτσι, να συνευρίσκεται μέσα σε μισή ώρα με πέντε διαφορετικούς άνδρες.

Όταν η ψυχολόγος την ρώτησε τι ώρες περίπου συνέβαινε αυτό, το παιδί απάντησε «όταν πήγαινα να δουλέψω στον Ηλία».

«Σε μένα δεν έδιναν τίποτα», είπε η 12χρονη όταν ρωτήθηκε εάν οι άνδρες που την βίαζαν στον οίκο ανοχής, της έδιναν χρήματα. Απάντησε, επίσης, αρνητικά όταν την ρώτησαν αν αυτοί οι άνδρες που την κακοποιούσαν στον οίκο ανοχής είχαν οποιαδήποτε σχέση με άνδρες που θυμάται να είχε μιλήσει σε εφαρμογές.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ