Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: «Εγώ είμαι ο Μιχάλης, θέλουν να μου τα φορτώσουν όλα»

Το πρόσωπο «κλειδί» που φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση βιασμού και εκπόρνευσης της 12χρονης από τον Κολωνό, ο «Μιχάλης», μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή και εξέφρασε την εκτίμησή του ότι αυτός είναι που αναζητούν οι αρχές. Παραδέχτηκε ότι μιλούσε με τον άνθρωπο που διαχειριζόταν το προφίλ της ανήλικης, όπως και ότι έδωσε το τηλέφωνό της σε κάποιους άλλους άνδρες, προκειμένου να κλείσουν ραντεβού.

Ο «Μιχάλης» εμφανίστηκε για δεύτερη φορά στην εκπομπή Tlive. «Πιστεύω ότι θα με βρουν σύντομα οι αρχές γιατί πιθανόν το τηλέφωνό μου να παρακολουθείται, αλλά μέχρι στιγμής δεν έλαβα κάποια κλήση. Εγώ την 12χρονη δεν την συνάντησα ποτέ από κοντά. Ούτε τον κατηγορούμενο, τον 53χρονο δηλαδή, ούτε τον ήξερα, ούτε τον ξέρω και δεν είχα καμία επικοινωνία μαζί του. Η μόνη επικοινωνία ήταν μέσα από τα μηνύματα με τη μικρή και μπορεί αυτός να είχε και να χειριζόταν το προφίλ της», είπε στην δεύτερη επικοινωνία του με την εκπομπή.

Σημειώνεται ότι στην πρώτη του επικοινωνία με την εκπομπή, δύο ημέρες μετά την σύλληψη του Ηλία Μίχου, είχε πει: «Αυτή η ιστορία δεν είναι τωρινή, εμένα την πρώτη κρούση μου την έκανε μόνη της από ένα site, το waplog, μου λέει ‘θέλεις να βρεθούμε;’ και είχε μία παιδική φωτογραφία και της λέω ‘πόσο χρονών είσαι;’ και μου λέει ‘είμαι 16 αλλά έχω παλιά φωτογραφία’».

Στην κατάθεσή της η ανήλικη έδωσε λεπτομερή περιγραφή για το πώς ο άνδρας με το όνομα «Μιχάλης» εξυπηρετούσε το άρρωστο σχέδιο για το οποίο κατηγορείται ο Ηλίας Μίχος.

Στην επικοινωνία του με την εκπομπή, ο ίδιος αρνείται ότι έκλεινε ραντεβού με άλλους άνδρες και ισχυρίζεται ότι έχει μπει στο στόχαστρο των αρχών για να καλυφθούν άλλα πρόσωπα που εμπλέκονται στην υπόθεση. «Προσπαθούν να με βρουν από το ψεύτικο προφίλ που είχα κάνει για να παρακολουθώ την κόρη μου. Εγώ ούτε εμβάσματα έστειλα, ούτε λεφτά, ούτε γνωστούς. Εγώ είμαι ο ‘Μιχάλης’ που ψάχνουν οι αρχές και θέλουν να μου τα ρίξουν όλα αυτά που έχουν γίνει για να καλύψουν άλλα, απ’ ό,τι κατάλαβα. Εγώ δεν έστειλα κανέναν και δεν υπάρχουν αποδείξεις ότι έχω στείλει κάποιον, αφού δεν ξέρω κανέναν, δεν έχω κύκλο. Δεν θέλω να πάω στις αρχές να παρουσιαστώ αυτοβούλως γιατί φοβάμαι τον διασυρμό, έχω μία οικογένεια. Δεν έχω ‘πάει’ ποτέ με ανήλικη ούτε με ενήλικη επί πληρωμή. Μπήκα σε αυτή τη διαδικασία να κάνω ψεύτικο προφίλ για να παρακολουθώ την κόρη μου και έμπλεξα σε όλο αυτό. Όλες αυτές τις μέρες είμαι ανάστατος. Δεν φοβάμαι για εμένα γιατί δεν έκανα τίποτα, αλλά φοβάμαι τον διασυρμό», ανέφερε.

Η 12χρονη στην κατάθεσή της είπε ότι ο Μιχάλης της έκλεισε ραντεβού με κάποιον «Ιωσήφ». Στην δεύτερη επικοινωνία του με την εκπομπή ο «Μιχάλης» είπε: «Εγώ πήγα να ψαρέψω την 12χρονη. Μου έλεγε βρες μου φίλους σου να κλείσω ραντεβού και της είπα εντάξει θα δώσω το τηλέφωνό σου. Μετά από λίγο την έπαιρναν τηλέφωνο. Μου είπε ότι την πήρε κάποιος τηλέφωνο από αυτούς και θέλει να βρεθούν. Όταν της ρωτούσα με πόσους έχεις συναντηθεί από αυτούς που σου έστειλα μου έλεγε ‘δεν θυμάμαι’».

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ