Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Έρχονται τουλάχιστον άλλες 5-6 συλλήψεις

Συνεχίζονται οι έρευνες για την ειδεχθή υπόθεση στον Κολωνό με τον βιασμό και την εκπόρνευση της 12χρονης. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα επόμενα 24ωρα αναμένονται και νέες συλλήψεις.

Όπως είπε μιλώντας στον ΣΚΑΙ, ο συνδικαλιστής της Αστυνομίας, Σταύρος Μπαλάσκας «περιμένουμε κι άλλες συλλήψεις. Μην ξεχνάτε ότι έχουμε μιλήσει για 11 ονόματα από αυτούς που βίασαν το κορίτσι. Περιμένουμε τουλάχιστον 5-6 συλλήψεις ακόμα με δεδομένο ότι 11 πρόσωπα έχουν προχωρήσει στην αποτρόπαια πράξη. Αν πάμε προς τα πάνω ως προς τον αριθμό, θα μας το δείξει η έρευνα».

Τα στοιχεία συγκεντρώνονται και η δικογραφία εμπλουτίζεται συνεχώς, ενώ όπως είπε ο κ. Μπαλάσκας «υπάρχουν κι εκείνοι που εμφανίζονται αυτεπαγγέλτως στη ΓΑΔΑ και είναι οι περιπτώσεις εκείνων που είχαν κάποια επαφή είτε με τον Ηλία Μίχο ή με την 12χρονη αλλά δεν προέβησαν σε σεξουαλική πράξη μαζί της. Ελέγχονται εξονυχιστικά κι εκείνοι».

Στο μεταξύ έχει δοθεί από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών εντολή για τη διενέργεια ποινικής προκαταρκτικής εξέτασης, για να διερευνηθεί το ενδεχόμενο τα αδέλφια της ανήλικης, να έχουν πέσει θύματα σεξουαλικής βίας ή εκμετάλλευσης.

Προφυλακιστέα κρίθηκε η μητέρα του παιδιού, η οποία επικαλέστηκε μηνύματα που αντάλλαξε με τον κατηγορούμενο Ηλία Μίχο, όταν κατάλαβε τι συνέβαινε στο παιδί της, και αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες.

«Ο λόγος για τον οποίο απέστειλα το μήνυμα και έλαβα τα συγκεκριμένα ποσά ήταν γιατί με είχε ενημερώσει και καθοδηγήσει η αστυνομία να μην υποπτευθεί ο Ηλίας Μίχος ότι είχα προβεί σε καταγγελία», διευκρίνισε η 37χρονη.

Εν τω μεταξύ, πήραν προθεσμία για την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου οι τρεις άνδρες που συνελήφθησαν μέσα στο Σαββατοκύριακο με την κατηγορία της σεξουαλικής κακοποίησης σε βάρος της 12χρονης.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ