Έλλη Στάη: Τι αποκάλυψε για την μάχη της με την κατάθλιψη

Η Έλλη Στάη έκανε ποδαρικό στην πρώτη εκπομπή της Νίκης Λυμπεράκη «Μεγάλη Εικόνα» στο MEGA. Ενδιαφέρον είχαν όσα αποκάλυψε η γνωστή δημοσιογράφος για την μάχη της με την κατάθλιψη.

Συγκεκριμένα η Έλλη Στάη μίλησε ανοιχτά για την κατάθλιψη που της χτύπησε την πόρτα σε ηλικία 40 ετών και μάλιστα σε φάση μεγάλης επαγγελματικής ανόδου.

«Έχω περάσει κατάθλιψη. Είναι μία πολύ δύσκολη εμπειρία γιατί όποιος το πρωτοσυναντάει αυτό δεν το ξέρει καθόλου. Δεν ξέρει τι είναι αυτό που του συμβαίνει και πραγματικά θέλει μεγάλη βοήθεια και από το περιβάλλον για να μπορέσει να βρει τον δρόμο που θα το αντιμετωπίσει, θα συνέλθει και μετά, όταν θα επανέλθει, γιατί αυτό στη ζωή δεν σε αφήνει απόλυτα, να μπορεί πια να το χειριστεί» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Μου συνέβη στα 40, ήμουν σε φάση μεγάλης επαγγελματικής ανέλιξης, ήμουν στο peak της επαγγελματικής μου πορείας. Με ταλαιπώρησε αρκετά και στον επαγγελματικό μου χώρο τότε αλλά είναι πολύ δύσκολο να αντιμετωπίσεις την κατάθλιψη στην πρώτη της κρούση» ανέφερε η Έλλη Στάη υπογραμμίζοντας ότι είναι εξαιρετικά σημαντικό να φύγουν όλα τα ταμπού. «Είναι κάτι που πρέπει να πάρουμε στα σοβαρά, να φύγουν όλα τα ταμπού και να μπορέσει να λειτουργήσει ο καθένας χωρίς να φοβάται. Γιατί ο φόβος ότι αυτό είναι ψυχική ασθένεια το κάνει τέρας» πρόσθεσε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ