Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Εκδόθηκαν τέσσερα νέα εντάλματα σύλληψης

Τέσσερα νέα εντάλματα εκδόθηκαν για την υπόθεση που αφορά στον βιασμό και την εκπόρνευση του 12χρονου κοριτσιού στον Κολωνό.

Της Άννας Κανδύλη

Τα νέα εντάλματα έρχονται αμέσως μετά τη συμπληρωματική πολύωρη κατάθεση που έδωσε το παιδί στην Ασφάλεια παρουσία παιδοψυχολόγου, στη διάρκεια της οποίας φέρεται να αναγνώρισε και άλλα πρόσωπα που εμπλέκονται στην κακοποίησή της.

Σύμφωνα με πληροφορίες τρία από αυτά τα πρόσωπα φέρεται να είχαν προσέλθει αυτοβούλως τις προηγούμενες ημέρες στην Αστυνομία υποστηρίζοντας ότι είχαν μπει στη διαδικτυακή εφαρμογή και είχαν μόνο συνομιλήσει με την 12χρονη, χωρίς να την συναντήσουν.

Η ανήλικη όμως τούς αναγνώρισε και κατέθεσε πως είχε βρεθεί και με τους 3 έναντι αμοιβής, όπως και με τον τέταρτο κατηγορούμενο.

Κατόπιν αυτών, η ανακρίτρια με σύμφωνη γνώμη του αρμόδιου εισαγγελέα προχώρησε στην έκδοση των νέων ενταλμάτων που ανεβάζουν τον αριθμό των κατηγορουμένων σε συνολικά δέκα άτομα έως τώρα.

Σημειώνεται πως στους 4 νέους κατηγορούμενους αποδίδεται το κακούργημα των γενετήσιων πράξεων με ανήλικο έναντι αμοιβής.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ