Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Χρήστης του blindchat ισχυρίζεται ότι είχε ενημερώσει τις Αρχές πριν από κάποιους μήνες

Κάποιους μήνες πριν αποκαλυφθεί ο εφιάλτης που βίωνε η 12χρονη στον Κολωνό, ένας χρήστης του blindchat ισχυρίζεται ότι είχε ενημερώσει τις αρχές, σύμφωνα με νέες πληροφορίες που μεταδόθηκαν σήμερα.

Ο λόγος για έναν 39χρονο άνδρα που διαμένει στο Νέο Ηράκλειο και είναι ιδιωτικός υπάλληλος. Σύμφωνα με το Mega, ο 39χρονος περιλαμβάνεται στη λίστα των δεκάδων ανδρών που συνομιλούσαν με τον διαχειριστή του προφίλ της ανήλικης.

Ο ίδιος, φέρεται να κατέθεσε ότι αντιλήφθηκε πως το πρόσωπο με το οποίο συνομιλούσε ήταν ανήλικο και επικοινώνησε με την Αστυνομία, περιγράφοντας το περιεχόμενο της συνομιλίας και δίνοντας τα στοιχεία του.

Ο 39χρονος είπε πως αυτό συνέβη πριν από κάποιους μήνες, ισχυρισμός που εάν ευσταθεί εγείρει ερωτήματα.

«Πριν από κάποιους μήνες, δεν θυμάμαι ακριβώς πότε, έλαβα μήνυμα στην εφαρμογή από έναν τυχαίο χρήστη, ο οποίος δεν συμπεριλαμβανόταν στη λίστα φίλων μου. Παρουσιαζόταν ως μία κοπέλα 18 ετών, η οποία ζητούσε ερωτική συνεύρεση έναντι κάποιου χρηματικού αντιτίμου. Μόλις είδα το μήνυμα επικοινώνησα αμέσως με την Αστυνομία, είπα ακριβώς τι μήνυμα έλαβα και άφησα τα στοιχεία μου», κατέθεσε ο 39χρονος, σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό.

Επίσης, φέρεται να είπε ότι, μετά την καταγγελία που έκανε στην Αστυνομία, συνέχισε να έχει επικοινωνία με το κορίτσι, προκειμένου να αντλήσει νέα στοιχεία, όπως ισχυρίστηκε ο ίδιος.

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ