Βασίλης Καρράς: Οι συγκινητικές αναρτήσεις της μητέρας και του αδελφού του Παντελή Παντελίδη

Σε ηλικία 70 ετών ο Βασίλης Καρράς έφυγε από την ζωή. Ο θρύλος του λαϊκού τραγουδιού τα τελευταία χρόνια έδινε μία γενναία μάχη με τον καρκίνο και σύμφωνα με πληροφορίες έπασχε από κορωνοϊό και νοσηλευόταν στο Διαβαλκανικό Νοσοκομείο, στη Θεσσαλονίκη.

Τον Βασίλη Καρρά θέλησε να αποχαιρετήσει, κάνοντας μία βαθιά συγκινητική ανάρτηση η μητέρα του Παντελή Παντελίδη, Αθηνά Παντελίδου.

Συγκεκριμένα η Αθηνά Παντελίδου ανήρτησε στον λογαριασμό της στο Instagram μία κοινή φωτογραφία του Βασίλη Καρρά και του Παντελή Παντελίδη και έγραψε στη λεζάντα: «Καλό ταξίδι τεράστιε καλλιτέχνη. Να μου τον κάνεις μια μεγάλη αγκαλιά γιατί σε αγάπησε πολύ. Το αποτύπωμα σου στο τραγούδι θα μείνει ανεξίτηλο. ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ ΦΩΣ».

Και ο αδελφός του Παντελή Παντελίδη, Φίλιος Παντελίδης, είπε το δικό του «αντίο» στον Βασίλη Καρρά.  «Από σήμερα ΠΑΝΤΕΛΟ θα έχεις δυο πατέρες να σε προσέχουν. Καλό σου ταξίδι τεράστιε ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΡΡΑ», έγραψε σε ανάρτηση στο προφίλ του στο Instagram.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Filios (@filiospantelidis)

Ο Βασίλης Καρράς και ο Παντελής Παντελίδης είχαν χτίσει μία σχέση πατέρα και γιου μέσα από την συνεργασία τους στον χώρο του τραγουδιού και μάλιστα είχαν κάνει και ένα ντουέτο για το τραγούδι «Για τον ίδιο άνθρωπο μιλάμε».

Αφού είχε γίνει γνωστή η είδηση του θανάτου του Παντελή Παντελίδη, ο Βασίλης Καρράς είχε πει σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με δημοσιογράφο της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα»: «Αφήστε με, έχασα το παιδί μου».

Τον Σεπτέμβριο του 2016, επτά μήνες αφού ο Παντελής Παντελίδης είχε φύγει από την ζωή, ο Βασίλης Καρράς είχε αναφέρει: «Τον πιτσιρίκο τον αγαπούσα, γιατί μοιάζαμε σε πολλά πράγματα, είχαμε πολλά κοινά, ήταν αυθόρμητος, ήταν έξω καρδιά. Είχε άγνοια κινδύνου γενικά σε όλα και είχε ένα θράσος ωραίο και γλυκό, που δεν πλήγωνε κανέναν άνθρωπο, μου άρεσε.

Μετά από ότι συνέβη στην οικογένεια και τον συγχωρεμένο τον πιτσιρίκο, δεν ήθελα να μιλήσω ήταν νωπές οι μνήμες, να βγεις και να λες “ήταν πολύ καλό παιδί”».

«Εγώ πέρασα μαζί του μια σεζόν πανέμορφη, με αγκαλιές με φιλιά πάνω στη σκηνή τα βράδια στα μπαράκια, παντού. Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχούλα του και θα τον θυμόμαστε όπως ήταν», είχε σημειώσει.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ