Τζώρτζης Μονογυιός: Ήρθε στην Αθήνα για να παραλάβει την Ferrari – Η αξία του supercar

Σοκαρισμένο είναι το πανελλήνιο με το φρικτό τροχαίο στην Βούλα, στο οποίο έχασε τη ζωή του ο Τζώρτζης Μονογυιός.

Ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από την εκπομπή “Πρωινό” του ΑΝΤ1, έκανε γνωστές περισσότερες πληροφορίες για τη Ferrari του Μυκονιάτη επιχειρηματία και το τραγικό παιχνίδι που του επεφύλασσε η μοίρα.

Σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν στην εκπομπή, ο Τζώρτζης Μονογυιός είχε έρθει στην Αθήνα προκειμένου να παραλάβει την Ferrari και ταυτόχρονα να κάνει επαγγελματικά ραντεβού για την επιχείρηση με επώνυμα ρούχα που διατηρούσε στη Μύκονο.

Ο 42χρονος διέκοψε μάλιστα το επαγγελματικό του ραντεβού όταν τον ειδοποίησαν να παραλάβει το νέο του αυτοκίνητο που είχε φέρει από τη Γερμανία.

Πρόκειται για τη Ferrari 488 GTB και το συγκεκριμένο μοντέλο ήταν “πειραγμένο” να φτάνει τους 600 ίππους. “Μιλάμε για έναν πύραυλο” σχολίασε ο Γιώργος Λιάγκας υποστηρίζοντας πως η αξία του ανέρχεται στις 450 χιλιάδες ευρώ και ο Τζώρτζης Μονογυιός το αγόρασε μεταχειρισμένο στις 280 χιλιάδες ευρώ.

“Ήταν ένα πολύ σεμνό παιδί που πήγαινε πάρα πολύ καλά επιχειρηματικά στη Μύκονο” ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας.

 

Η πρώτη βόλτα με την Ferrari έμελλε να είναι και η τελευταία για τον Τζώρτζη Μονογυιό. Η σύζυγός του που ήταν συνοδηγός τραυματίστηκε σοβαρά και νοσηλεύεται στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ