Τροχαίο στην Πατησίων: Τα διπλοπαρκαρισμένα «πονοκέφαλος» για τα τρόλεϊ – Τι λέει στο enikos.gr ο πρόεδρος των εργαζομένων ΗΛΠΑΠ

Το πρόβλημα με τα διπλοπαρκαρισμένα αυτοκίνητα αναδεικνύεται μέσα από το τροχαίο που συνέβη τα ξημερώματα της Δευτέρας (13/3), όταν ένα τρόλεϊ έπεσε πάνω σε σταθμευμένο φορτηγό, στη συμβολή των οδών Πατησίων και Θήρας. Το θέμα ανέδειξε το enikos.gr μέσα από βίντεο που έστειλε αναγνώστης.

Τροχαίο στην Πατησίων: Τρόλεϊ συγκρούστηκε με φορτηγό – Ένας τραυματίας – ΒΙΝΤΕΟ αναγνώστη

Της Δήμητρας Κόκκορη

Ο οδηγός του τρόλεϊ της γραμμής «11» που λειτουργεί όλο το 24ωρο, έπεσε πάνω στο φορτηγό, περίπου στις 3 τα ξημερώματα. Ο οδηγός του τρόλεϊ διακομίστηκε στο νοσοκομείο για προληπτικούς, κυρίως λόγους, ενώ προκλήθηκαν και υλικές ζημιές. Σημειώνεται ότι η συγκεκριμένη γραμμή εξυπηρετεί αρκετό κόσμο, ειδικά το βράδυ.

Τα αίτια του τροχαίου θα διερευνηθούν από τις αρμόδιες αρχές, ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες φαίνεται να σχετίζονται με τα διπλοπαρκαρισμένα οχήματα, που εμποδίζουν την διέλευση των τρόλεϊ.

Όπως επισημαίνει στο enikos.gr ο πρόεδρος της Ένωσης Εργαζομένων ΗΛΠΑΠ, Στέλιος Ινεπέκογλου, οι οδηγοί των τρόλεϊ βρίσκονται συχνά αντιμέτωποι με τέτοιου είδους περιστατικά, καθώς λόγω των διπλοπαρκαρισμένων οχημάτων προκαλούνται προβλήματα με την διέλευση των τρόλεϊ.

Η Ένωση έχει στείλει επιστολές και έχει κάνει εκκλήσεις σε όλους τους φορείς, στο αρμόδιο υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, την Περιφέρεια αλλά και τους δήμους, επισημαίνοντας την αναγκαιότητα να τηρούνται τα προβλεπόμενα για τις λεωφορειολωρίδες, αναφέρει. Ωστόσο, τα προβλήματα διαιωνίζονται σε όλους τους δήμους, υπογραμμίζει ο ίδιος.

Δείτε βίντεο που έστειλε αναγνώστης του enikos.gr από το τροχαίο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ