Τροχαίο στη Ραφήνα: «Μου χάλασαν το αυτοκίνητο» έλεγε η ηλικιωμένη οδηγός που εμβόλισε δύο ΙΧ – Νέες ΦΩΤΟ

Την ώρα που οι πυροσβέστες προσπαθούσαν να απεγκλωβίσουν τους δύο άνδρες του Πολεμικού Ναυτικού από το τζιπ στο οποίο επέβαιναν, μετά το φρικτό τροχαίο που σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (19/07) στη Λεωφόρο Μαραθώνος στη Διασταύρωση της Ραφήνας, η ηλικιωμένη οδηγός που φέρεται να πέρασε με κόκκινο, έλεγε πως… της χάλασαν το αυτοκίνητο.

Ραφήνα: Πατέρας δύο παιδιών ο υποπλοίαρχος του Πολεμικού Ναυτικού που σκοτώθηκε στο τροχαίο – Χαροπαλεύει ο ναύτης

Υπενθυμίζεται πως ο 49χρονος υποπλοίαρχος της Ναυτονομίας, που έχασε την ζωή του ήταν πατέρας δύο παιδιών και ανασύρθηκε νεκρός από τους πυροσβέστες που βρέθηκαν στο σημείο, ενώ σοβαρά τραυματισμένος απεγκλωβίστηκε ένας ναύτης 29 ετών, ο οποίος νοσηλεύεται και χαροπαλεύει στο νοσοκομείο Γεννηματάς

Σύμφωνα με το irafina.gr, μία ηλικιωμένη οδηγός ενός ΙΧ αυτοκινήτου παραβίασε τον κόκκινο σηματοδότη και εμβόλισε δύο ΙΧ αυτοκίνητα που κινούνταν επί της Λεωφόρου Μαραθώνος προς την Διασταύρωση. Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που το ένα από τα αυτοκίνητα (τζιπ), κατέληξε αναποδογυρισμένο στο απέναντι πεζοδρόμιο.

Ραφήνα: Τρομακτικό τροχαίο στη Λεωφόρο Μαραθώνος – Αναφορές για εγκλωβισμένους – ΦΩΤΟ

Η 88χρονη οδηγός του ΙΧ δεν τραυματίστηκε, ωστόσο το αυτοκίνητό της διαλύθηκε. Όπως μεταδίδει το ίδιο μέσο, η ηλικιωμένη βγήκε από το όχημα της χωρίς ούτε μία γρατζουνιά και την ώρα που οι πυροσβέστες προσπαθούσαν να απεγκλωβίσουν τους δύο άτυχους άνδρες του Πολεμικού Ναυτικού εκείνη έλεγε πως της χάλασαν το αυτοκίνητο.

Παράλληλα, περπατούσε ανάμεσα στους πυροσβέστες και σε όσους είχαν συγκεντρωθεί στο σημείο, χωρίς να έχει καταλάβει ότι έχει προκαλέσει μία τραγωδία, ενώ έλεγε πως πέρασε με πράσινο και όχι με κόκκινο φανάρι.

Βίντεο που έχει στην διάθεση του το irafina.gr, αποδεικνύει πως το όχημα του Πολεμικού Ναυτικού πέρασε με πράσινο το φανάρι με κατεύθυνση προς την Διασταύρωση, όπως άλλωστε ανέφερε και αυτόπτης μάρτυρας που βρέθηκε εκείνη την ώρα στο σημείο, ενώ η ηλικιωμένη πέρασε με κόκκινο, κάθετα την Λεωφόρο Μαραθώνος και συγκρούστηκε με το τζιπ του Ναυτικού.

Τροχαίο δυστύχημα Ραφήνα

Τροχαίο δυστύχημα Ραφήνα

Τροχαίο δυστύχημα Ραφήνα

Τροχαίο δυστύχημα Ραφήνα

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ