Ραφήνα: Πατέρας δύο παιδιών ο υποπλοίαρχος του Πολεμικού Ναυτικού που σκοτώθηκε στο τροχαίο – Χαροπαλεύει ο ναύτης

Πατέρας δύο παιδιών ήταν ο υποπλοίαρχος του Πολεμικού Ναυτικού που βρήκε τραγικό θάνατο στο φρικτό τροχαίο που σημειώθηκε λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι της Τετάρτης (19/7) στη Λεωφόρο Μαραθώνος στη Διασταύρωση της Ραφήνας στο ύψος του Ιερού Ναού της Αναλήψεως. Την ίδια ώρα ο ναύτης που τραυματίστηκε σοβαρά χαροπαλεύει.

Ραφήνα: Νεκρός υποπλοίαρχος του Πολεμικού Ναυτικού στο φρικτό τροχαίο – 88χρονη παραβίασε κόκκινο και εμβόλισε δύο ΙΧ

Σύμφωνα με το irafina.gr, μία ηλικιωμένη οδηγός ενός ΙΧ αυτοκινήτου παραβίασε τον κόκκινο σηματοδότη και εμβόλισε δύο ΙΧ αυτοκίνητα που κινούνταν επί της Λεωφόρου Μαραθώνος προς την Διασταύρωση. Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που το ένα από τα αυτοκίνητα (τζιπ), κατέληξε αναποδογυρισμένο στο απέναντι πεζοδρόμιο.

Η 88χρονη οδηγός του ΙΧ δεν τραυματίστηκε, ωστόσο το αυτοκίνητό της διαλύθηκε. Στο τζιπ που αναποδογύρισε, και το οποίο είναι του ναυτοδικείου του Πολεμικού Ναυτικού, εγκλωβίστηκαν δύο άτομα. Στο σημείο έσπευσαν άμεσα οχήματα της Πυροσβεστικής και της Πολιτικής Προστασίας Ραφήνας και για να απεγκλωβίσουν τα δύο άτομα.

Ραφήνα: Νέες ΦΩΤΟ από το φρικτό τροχαίο – Νεκρός Υποπλοίαρχος του Πολεμικού Ναυτικού

Ο Υποπλοίαρχος του Πολεμικού Ναυτικού, Σ.Κ., ανασύρθηκε νεκρός από την άμορφη μάζα σιδερικών που είχε μετατραπεί το τζιπ, ενώ ο δεύτερο επιβαίνων του οχήματα, ο ναύτης Π.Ν. μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σοβαρά τραυματισμένος στο Νοσοκομείο «Γεννηματάς».  Η κατάστασή του θεωρείται κρίσιμη.

Ραφήνα Τροχαίο

Ραφήνα: Τρομακτικό τροχαίο στη Λεωφόρο Μαραθώνος – Αναφορές για εγκλωβισμένους – ΦΩΤΟ

τροχαίο Ραφήνα

Η ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού για το τροχαίο

«Από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού ανακοινώνεται ότι τις μεσημβρινές ώρες της Τετάρτης 19 Ιουλίου 2023, όχημα του Πολεμικού Ναυτικού που κινούνταν επί της λεωφόρου Μαραθώνος σε προγραμματισμένο δρομολόγιο, ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα. Συγκεκριμένα ΙΧ αυτοκίνητο παραβίασε ερυθρό σηματοδότη με συνέπεια να συγκρουστεί πλαγιομετωπικά με δύο οχήματα, ένα εκ των οποίων ήταν αυτό του Πολεμικού Ναυτικού.

Ο Υποπλοίαρχος (Ε) Σ.Κ. ΠΝ τραυματίστηκε θανάσιμα, ενώ ο Ναύτης (ΔΙΑΧ) Π.Ν. μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένος στο ΓΝΑ Γ. Γεννηματάς.

Για το συμβάν έχουν ενημερωθεί οι οικείοι τους, ενώ οι συνθήκες και τα αίτια του δυστυχήματος διερευνώνται από το Β’ Τμήμα Τροχαίας Βορειοανατολικής Αττικής και το Πολεμικό Ναυτικό.

Το Πολεμικό Ναυτικό εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στους οικείους του θανόντος».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ