Ραφήνα: Νέες ΦΩΤΟ από το φρικτό τροχαίο – Νεκρός Υποπλοίαρχος του Πολεμικού Ναυτικού

Τρομακτικό τροχαίο με έναν νεκρό και έναν σοβαρά τραυματία, σημειώθηκε λίγο μετά τις 12:00 το μεσημέρι της Τετάρτης (19/7) στη Λεωφόρο Μαραθώνος στη Διασταύρωση της Ραφήνας στο ύψος του Ιερού Ναού της Αναλήψεως.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της ιστοσελίδας irafina.gr, η οδηγός ενός ΙΧ αυτοκινήτου πέρασε με κόκκινο και εμβόλισε δύο ΙΧ αυτοκίνητα που εκείνη την ώρα κινούνταν επί της Λεωφόρου Μαραθώνος προς την Διασταύρωση. Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που το ένα από τα αυτοκίνητα, κατέληξε αναποδογυρισμένο στο απέναντι πεζοδρόμιο.

Η ηλικιωμένη οδηγός του ΙΧ δεν τραυματίστηκε, ωστόσο το αυτοκίνητό της διαλύθηκε. Στο τζιπ που αναποδογύρισε, και το οποίο είναι του ναυτοδικείου του Πολεμικού Ναυτικού, εγκλωβίστηκαν δύο άτομα.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα οχήματα της Πυροσβεστικής και της Πολιτικής Προστασίας Ραφήνας και προσπάθησαν να απεγκλωβίσουν τα δύο άτομα. Δυστυχώς λίγα λεπτά αργότερα οι πυροσβέστες ανέσυραν έναν άνδρα χωρίς τις αισθήσεις του και έναν σοβαρά τραυματισμένο. Νεκρός είναι ο οδηγός του οχήματος, Υποπλοίαρχος του Πολεμικού Ναυτικού, σύμφωνα με το irafina.

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο “Γεννηματάς” με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ