«Trannos»: «Όταν εντοπίσαμε το όπλο, ταράχτηκε» – Όσα δήλωσε αστυνομικός που συνέλαβε τον γνωστό τράπερ

Στη σύλληψη του γνωστού τράπερ, «Trannos» αναφέρθηκε αστυνομικός της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., ο οποίος συμμετείχε στον έλεγχο που του έγινε.

Όπως είπε μιλώντας στον ΑΝΤ1, «προκειμένου να διασφαλίσουμε την ατομική μας ασφάλεια, τον ακινητοποιήσαμε, καθώς φοβηθήκαμε ότι μπορεί να το χρησιμοποιήσει. Όταν εντοπίσαμε το όπλο, ταράχτηκε».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο «Trannos», δεν προέβαλε καμία αντίσταση κατά τον έλεγχο και ήταν τρομαγμένος, καμία σχέση με την εικόνα του video clip.

Ο γνωστός τράπερ συνελήφθη στο Μπουρνάζι, στο Περιστέρι έπειτα από τυχαίο έλεγχο που έγινε και κατά το οποίο βρέθηκε ένα Glock.

Όπως είπα στο Αυτόφωρο Μονομελές Δικαστήριο ο 22χρονος, το όπλο το είχε νοικιάσει ένας συνεργάτης του για τις ανάγκες γυρισμάτων του video clip.

Το δικαστήριο, ωστόσο, με απόφασή του, του επέβαλε ποινή φυλάκισης 10 μηνών με αναστολή αλλά και χρηματική ποινή κρίνοντας τον ένοχο για οπλοκατοχή.

Προκλητικό ΒΙΝΤΕΟ από τον τράπερ «Trannos»: «Πάλι καλά που βρήκαν μόνο το ένα όπλο»

Ένα προκλητικό βίντεο ανάρτησε στα social media o 22χρονος τράπερ «Trannos», ο οποίος σήμερα καταδικάστηκε σε φυλάκιση 10 μηνών και χρηματική ποινή, για το αδίκημα της οπλοκατοχής.

Ενώ στην απολογία του ισχυρίστηκε πως το όπλο δεν είναι δικό του, αλλά ανήκει σε έναν φίλο του και επρόκειτο να το χρησιμοποιήσουν σε βίντεο κλιπ, ο τράπερ σε βίντεο που ανέβασε στο Instagram αναφέρει πως οι αστυνομικοί βρήκαν μόνο το ένα όπλο που είχε στο αυτοκίνητό του.

«Πάλι καλά που βρήκαν μόνο το ένα, γιατί είχα κι άλλο στο αμάξι» λέει γελώντας στο βίντεο ο τράπερ.

Τράπερ «Trannos» για το νέο βίντεο: «Μας αρέσει να γελάμε λίγο παραπάνω»

Ο τράπερ «Trannos» μιλώντας στο LiveNews δήλωσε πως το βίντεο είναι προϊόν χιούμορ και ότι έκαναν πλάκα με τους φίλους του.

«Πέρασα δύσκολο βράδυ, όλα καλά όμως. Στο τέλος βγήκα, έφαγα την ποινή που έφαγα, έφαγα το πρόστιμο που έφαγα, όλα καλά και όλα ωραία. Συνεχίζουμε τη ζωή μας, συνεχίζουμε τα βίντεο κλιπ μας, συνεχίζουμε την καριέρα μας και μακριά από προβλήματα. Έχουμε λίγο χιούμορ. Μας αρέσει να γελάμε λίγο παραπάνω απ’ ότι πρέπει. Νομίζω δεν είναι κακό αυτό, σωστά; Αλλά όλα καλά, δεν πειράζει, όλα καλά. Το αφήνω πίσω μου. Έχουμε όλο το καλοκαίρι μπροστά μας, να περνάμε καλά, αυτό έχουμε στόχο εμείς. Να περνάμε καλά, να είμαστε πάντα χαρούμενοι», δήλωσε ο τράπερ «Trannos».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ