Τραγωδία στον Βόλο: Με τα λούτρινα αρκουδάκια του κηδεύτηκε το βρέφος – «Μας κατέστρεψε» ξεσπά η γιαγιά του

Σκηνές θρήνου και σπαραγμού εκτυλίχθηκαν στην κηδεία του τεσσάρων μηνών βρέφους, που έγινε σήμερα το πρωί στο διαδημοτικό κοιμητήριο στον Βόλο. Το μωράκι τραυματίστηκε θανάσιμα όταν έπεσε στο οδόστρωμα, αφού μία μηχανή παρέσυρε τον παππού που κρατούσε το αγγελούδι στην αγκαλιά του.

Συντετριμμένοι οι γονείς του μωρού, οι συγγενείς και οι φίλοι της οικογένειας είπαν σήμερα το τελευταίο αντίο στο κοριτσάκι, που χάθηκε τόσο άδικα και τόσο πρόωρα. Στο μικρό λευκό φέρετρο της μικρούλας, τοποθετήθηκαν τα αγαπημένα της παιχνίδια, τα λούτρινα αρκουδάκια της.  

Η γιαγιά του βρέφους, που είδε τα όσα δραματικά συνέβησαν το βράδυ του Σαββάτου στην οδό Ιάσονος, μίλησε στην εκπομπή Tlive. «Η κόρη μου μου έφερε το παιδί. Μπήκα στο ταξί με το αγγελούδι μου… Μας το πήρε, μας κατέστρεψε το σπίτι», καταφέρνει να ψελλίσει κλαίγοντας η γιαγιά του βρέφους. «Ακούγαμε την μηχανή από μακριά, έτρεχε με μεγάλη ταχύτητα. Δεν προλάβαμε τίποτα. Να δούμε τίποτα…», λέει η γιαγιά του μωρού.

Στην ίδια εκπομπή μίλησε και ο οδηγός ταξί, που μετέφερε την γιαγιά και το μωράκι στο νοσοκομείο. «Στο σημείο υπήρχε πολύς κόσμος μαζεμένος, ένας άνθρωπος χτυπημένος, ένα μηχανάκι πιο πέρα στραπατσαρισμένο. Φτάνοντας στο σημείο ακριβώς που έγινε με σταμάτησε ο κόσμος από δεξιά, λέγοντας “πεθαίνει το μωρό, πεθαίνει το μωρό”. Βγήκε από το παρακείμενο σουβλατζίδικο μία κυρία σε έξαλλη κατάσταση με ένα μωράκι με φανερά σημάδια άπνοιας, μελανιασμένο», περιγράφει αρχικά ο αυτοκινητιστής.

«Προσπάθησα να πάω όσο πιο γρήγορα γίνεται στα Επείγοντα, που δεν ήταν πολύ μακριά, δηλαδή ο χρόνος άφιξης στα Επείγοντα ήταν ένα λεπτό, ενάμισι. Οι οδηγοί ήταν πολύ συνεργάσιμοι, ευαισθητοποιήθηκαν οι περισσότεροι, μου άνοιξαν δρόμο. Έδωσα κάποιες οδηγίες στην κυρία, η οποία δεν ήταν σε κατάσταση να σκεφτεί λογικά πώς θα πάει στα Επείγοντα. Έφτασα, φώναξα τους τραυματιοφορείς», λέει ο οδηγός ταξί.

Το τεσσάρων μηνών βρέφος έχασε ακαριαία την ζωή του, καθώς υπέστη βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση από την πρόσκρουσή του στο κράσπεδο.

Από την πλευρά του, ο 33χρονος οδηγός της μηχανής ισχυρίστηκε ότι ο παππούς πετάχτηκε στη μέση του δρόμου. «Εκείνος πετάχτηκε, του κόρναρα γιατί ήταν στη μέση και σάστισε» φέρεται να ισχυρίστηκε ο μοτοσικλετιστής. Σήμερα, ο 33χρονος αφέθηκε ελεύθερος με τον όρο της απαγόρευσης εξόδου από την χώρα.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ