Τραγωδία στο κυνήγι

Τραγωδία στο κυνήγι

Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία της Λαμίας και της Φθιώτιδας από τον τραγικό χαμό του Δημοτικού Συμβούλου Λαμιέων, του 54χρονου Γιώργου Κοτσάνου, πατέρα τριών κοριτσιών.

Ο άτυχος 54χρονος μαζί με άλλα οκτώ άτομα ξεκίνησαν νωρίς το πρωί για κυνήγι αγριογούρουνου. Η συγκεκριμένη παρέα κυνηγάει αρκετό καιρό μαζί και όπως μας είπε ένας από τους κυνηγούς, όλοι είναι έμπειροι και πάντα έπαιρναν όλα τα μέτρα ασφάλειας, όταν κυνηγούσαν αγριογούρουνα.

Οι κυνηγοί λίγο μετά τις 11:00 το πρωί και ενώ βρισκόντουσαν σε ελαιώνα κοντά στο Άνυδρο Στυλίδας, εντόπισαν μικρό κοπάδι από αγριογούρουνα.

Σύμφωνα με τα όσα είπε ένας από τους κυνηγούς στο LamiaReport είχαν χωριστεί σε δύο ομάδες. Οι τέσσερις ήταν κάτω από τον αγροτικό δρόμο στη ρεματιά και οι υπόλοιποι είχαν στήσει καρτέρι πάνω από το δρόμο, περίπου 200 μέτρα πιο ψηλά.

Όταν τα γουρούνια πέρασαν από το καρτέρι έπεσαν πολλοί πυροβολισμοί.  Στη συνέχεια σκόρπισαν ακολουθώντας τα γουρούνια και λίγη ώρα αργότερα άρχισαν να αναζητούν ο ένας τον άλλο, στο σημείο που είχαν αφήσει τα αυτοκίνητα.

Ο 54χρονος δεν εμφανίστηκε και δεν απαντούσε στα τηλέφωνα. Άρχισαν να τον αναζητουν μέσα στον ελαιώνα και στη 1:30 το μεσημέρι τον εντόπισαν νεκρό δίπλα σε μια ελιά, κοντά στο σημείο που είχαν στήσει το καρτέρι.

Είχε χτυπηθεί στο κεφάλι από κυνηγετικό όπλο.

Πηγή: lamiareport.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ