Τραγωδία στην Κρήτη: Ένας νεκρός και δύο τραυματίες σε τροχαίο στον ΒΟΑΚ

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε αργά το μεσημέρι της Δευτέρας στον ΒΟΑΚ, στο ρεύμα προς Ηράκλειο, στο ύψος του Αστυνομικού Μεγάρου Ηρακλείου. Νεκρός είναι ένας άνδρας, ενώ τραυματίστηκαν άλλοι δύο άνδρες που μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου. 

Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της Πυροσβεστικής, του ΕΚΑΒ αλλά και της Τροχαίας. Η πυροσβεστική κατάφερε να απεγκλωβίσει από τα συντρίμμια του αυτοκινήτου τον άτυχο άνδρα ωστόσο χωρίς κανένα αποτέλεσμα αφού ήταν ήδη νεκρός.

Δύο ακόμη τραυματίες μεταφέρθηκαν σε σοβαρή κατάσταση στο Βενιζέλειο νοσοκομείο Ηρακλείου το οποίο εφημερεύει. Σύμφωνα με νεότερα δεδομένα και ασφαλείς πηγές του cretapost, ο οδηγός, που έχασε τόσο τραγικά και άδικα τη ζωή του, είναι αλλοδαπός ηλικίας περίπου 30 ετών ενώ οι επιβάτες είναι δύο Έλληνες ηλικίας περίπου 22-24 ο ένας και 26-27 ο έτερος ενώ και οι δύο υποβάλλονται σε ενδελεχείς ιατρικές εξετάσεις.

Νωρίτερα πέρασαν και από τον αξονικό τομογράφο στο Βενιζέλειο νοσοκομείο, σημειώνεται ότι διατηρούν επαφή με το περιβάλλον ωστόσο οι γιατροί δεν είναι ακόμα σε θέση να εκτιμήσουν την κατάσταση της υγείας τους.

Το τροχαίο δυστύχημα συνέβη όταν ο οδηγός του αγροτικού αυτοκινήτου έχασε τον έλεγχο του οχήματος και προσέκρουσε επάνω στη διαχωριστική μπάρα, κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες.

Τα αίτια που προκάλεσαν το μοιραίο δυστύχημα διερευνά η Τροχαία Ηρακλείου ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι στο σημείο έχει σχηματιστεί ουρά πολλών χιλιομέτρων με αποτέλεσμα να διεξάγεται με δυσκολία η κίνηση των οχημάτων επί της εθνικής.

Στις φωτογραφίες που δημοσιεύει το cretalive.gr από το σημείο του δυστυχήματος διακρίνονται οι άνδρες της πυροσβεστικής κατά την προσπάθεια τους να απεγκλωβίσουν τους τρεις άνδρες από τα συντρίμμια του αυτοκινήτου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ