Τραγωδία στην Άρτα: «Οι γονείς ζούσαν μέσα στην αγάπη – Ετοίμαζαν βάπτιση και θρησκευτικό γάμο» λέει ο θείος του άτυχου βρέφους

Συγκλονισμένη παραμένει η τοπική κοινωνία στην Άρτα με τον θάνατο βρέφους μόλις 5,5 μηνών, το οποίο ξέχασε μέσα στο αυτοκίνητο για ώρες ο πατέρας του.

Άρτα: «Αισθάνομαι άχρηστος άνθρωπος, θα ήθελα να μην ζω εγώ» – Τα πρώτα λόγια του πατέρα που ξέχασε το βρέφος στο αυτοκίνητο

Μιλώντας για την τραγωδία ο θείος του αδικοχαμένου βρέφους τόνισε, μεταξύ άλλων, ότι τα σχέδια των γονέων μετατράπηκαν σε οδύνη και κλάμα.

«Είναι σε πολύ κακή κατάσταση, είναι καταβεβλημένα και τα δύο παιδιά», τόνισε στο Star ο θείος του βρέφους Κωνσαντίνος Μανιφάβας.

Άρτα: Ελεύθερος υπό όρους ο πατέρας που ξέχασε το βρέφος στο αυτοκίνητο

«Την πρώτη και δεύτερη μέρα στηρίζονταν με φάρμακα, είναι πολλή η οδύνη και το κλάμα», συμπλήρωσε.

«Η Μαρία ήταν στο χωριό μας όλα τα χρόνια μέχρι που παντρεύτηκε τον Κώστα, τα παιδιά ξεκίνησαν την ζωή τους, παντρεύτηκαν, απέκτησαν αυτό το παιδί, είχαν ως προοπτική να βαπτίσουν το παιδί αλλά και συγχρόνως να κάνουν θρησκευτικό γάμο».

Άρτα: Σπαρακτικές στιγμές με τους γονείς του νεκρού βρέφους – Η πρώτη τους συνάντηση στο νοσοκομείο, η αγκαλιά και τα δάκρυα

Στην συνέχεια ο θείος του άτυχου βρέφους διέψευσε ότι υπήρχαν εντάσεις ανάμεσα στο ζευγάρι υπογραμμίζοντας ότι «ακούστηκαν σκόρπια λόγια ότι τσακώνονταν, ότι είχαν διαφωνίες κι ότι είχαν διαφορές. Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Ζούσαν πολύ αρμονικά, ήταν ευτυχισμένοι. Μιλάμε για νέο ζευγάρι. Δεν μιλάμε για ανθρώπους που έζησαν 30,40 χρόνια μαζί κι ενδεχομένως να βαρέθηκαν. Μιλάμε για παιδιά που γνωρίστηκαν πριν από ένα με δύο χρόνια».

«Τα παιδιά ζούσαν αρμονικά, ζούσαν μέσα στην αγάπη, βίωναν τον έρωτά τους», είπε τέλος ο θείος του αδικοχαμένου βρέφους.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ