Τραγικός επίλογος στην Ηλεία: Στον 45χρονο οδηγό ταξί ανήκει η σορός που εντοπίστηκε στο Φράγμα του Φλόκα

Με τον πλέον τραγικό τρόπο μπαίνει τέλος στην υπόθεση με τη σορό που εντοπίστηκε την περασμένη Παρασκευή στο Φράγμα του Φλόκα στην Ηλεία.

Ηλεία: Βατραχάνθρωποι ανέσυραν την σορό από τον Αλφειό – Με DNA η αποκάλυψη της ταυτότητας

Τα αποτελέσματα της εξέτασης DNA δείχνουν πως το άψυχο σώμα που εντοπίστηκε από βοσκούς το πρωί της περασμένης Παρασκευής, ανήκει σύμφωνα με την ιστοσελίδα, patrisnews.com, στον 45χρονο Νίκο, που είχε παρασυρθεί από τα ορμητικά νερά του χειμάρρου στο χωριό Πλουτοχώρι, στις 15 Ιανουαρίου.

Το χρονικό της υπόθεσης

Ήταν περασμένες 8:00 το βράδυ της 15ης Ιανουαρίου, όταν ο άτυχος Νίκος με την σύντροφό του Γεωργία παρασύρθηκαν από τα νερά χειμάρρου όταν προσπάθησαν να διασχίσουν το γεφύρι στην είσοδο του Πλουτοχωρίου.

Από εκείνο το βράδυ ξεκίνησε ένας μεγάλος αγώνας από τις πυροσβεστικές Αρχές. Άνδρες και εθελοντές βρίσκονταν σε καθημερινή βάση στην περιοχή και την «χτένιζαν» εκατοστό – εκατοστό. Κι αν στο ξεκίνημα της 2ης ημέρας ερευνών ο εντοπισμός τόσο του οχήματος του ζευγαριού, όσο και της σορού της Γεωργίας, έφεραν σκέψεις ότι γρήγορα θα βρισκόταν και αυτή του Νίκου, αυτές ανατράπηκαν άμεσα. Οι ημέρες περνούσαν δραματικά και οι οικογένειες του άτυχου ζευγαριού ήταν βυθισμένες στον πόνο και τη θλίψη.

Σαράντα έξι ημέρες αργότερα εντοπίστηκε η σορός στο Φράγμα του Φλόκα -που όπως προκύπτει ανήκει στον 45χρονο οδηγό ταξί.

Συγγενείς και φίλοι, θα του πουν το τελευταίο «αντίο» το μεσημέρι του Σαββάτου, στις 3:30, στον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνας Καταραχίου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ