Ηλεία: Βατραχάνθρωποι ανέσυραν την σορό από τον Αλφειό – Με DNA η αποκάλυψη της ταυτότητας

Η εξέταση DNA θα λύσει το μυστήριο με την σορό που εντοπίστηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (29/2) στο φράγμα του Φλόκα στην Ηλεία.

Την σορό εντόπισαν στον ποταμό Αλφειό κτηνοτρόφοι, οι οποίοι είχαν βγάλει τα ζώα τους για βοσκή, σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ. Οι δύο κτηνοτρόφοι, ενημέρωσαν τις αρχές και αμέσως σήμανε συναγερμός.

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής, ήταν αδύνατο όμως να βουτήξουν μέσα στο ποτάμι κι έτσι κλήθηκε η 6η ΕΜΑΚ από την Πάτρα. Περίπου στη μία το μεσημέρι, βατραχάνθρωποι της 6ης ΕΜΑΚ βούτηξαν στο ποτάμι και κατάφεραν να ανασύρουν τη σορό.

Όπως όλα δείχνουν πρόκειται για τον αγνοούμενο οδηγό ταξί, ο οποίος είχε παρασυρθεί με το αυτοκίνητό του, από τα ορμητικά νερά χειμάρρου, στο χωριό Πλουτοχώρι Ηλείας, στις 15 Ιανουαρίου. Στο αυτοκίνητο επέβαινε και η αρραβωνιαστικιά του, η σορός της οποίας εντοπίστηκε κοντά στο αυτοκίνητο του ζευγαριού, λίγα 24ωρα αργότερα.

Ωστόσο, θα χρειαστεί να γίνει ταυτοποίηση μέσω DNA, ώστε να αποδειχθεί εάν τελικά πρόκειται για τον 45χρονο Νίκο Αναστόπουλο.

Δείτε εικόνες από την επιχείρηση που πραγματοποίησαν οι αρχές:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ