Τραγική κατάληξη για 74χρονο στη Ναύπακτο

Τραγικό τέλος βρήκε ένας 74χρονος άνδρας με άνοια, ο οποίος από το Σάββατο είχε εξαφανιστεί... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Τραγικό τέλος βρήκε ένας 74χρονος άνδρας με άνοια, ο οποίος από το Σάββατο είχε εξαφανιστεί. Ο άτυχος άνδρας, κάτοικος Πατρών διέμενε τις τελευταίες ημέρες σε εξοχική οικία στον Πόρο της Ναυπακτίας και το Σάββατο το απόγευμα ξέφυγε της προσοχής των οικείων του, βγήκε από το σπίτι και από τότε δεν είχε δώσει σημεία ζωής.

Την εξαφάνιση του δήλωσε στις 11 το βράδυ του Σαββάτου, η 44χρονη κόρη του.

Όπως αναφέρει το agriniopress.gr, μετά από έρευνες αστυνομικών, ανδρών της ΕΜΑΚ Πάτρας και με την συνδρομή ειδικά εκπαιδευμένου σκύλου, ο 74χρονος βρέθηκε νεκρός σε χωράφι ιδιοκτησίας του, περίπου 600 μέτρα από την οικία του.

Η σορός του άτυχου άνδρα μεταφέρθηκε στο ΠΠΝ του Ρίου για νεκροψία και νεκροτομή, ενώ την προανάκριση ενεργεί του Α.Τ. Ναυπάκτου. 

 

Πηγή agriniopress.gr

Διαβάστε επίσης:

Απολογείται ο «δράκος» του Αμαρουσίου

Μαρτυρία για τη δολοφονία της Αγραφιώτου: Είδα το κτήνος του σούπερ μάρκετ

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.