«Κοιμάμαι σαν πουλάκι μετά τον φόνο» – Οι δηλώσεις του 51χρονου που σκότωσε τον σύντροφο της μητέρας του στη Γλυφάδα

«Δεν μετανιώνω για τίποτα», δηλώνει από τη φυλακή ο 51χρονος που σκότωσε τον σύντροφο της μητέρας του στη Γλυφάδα.

Της ΑΝΝΑΣ ΚΑΝΔΥΛΗ

«Στα 31, μου κατέστρεψαν τη ζωή, αυτός, η μητέρα μου και η αδερφή μου. Στα 51 μου, πήρα τη ρεβάνς με ρουά-ματ. Όχι, δεν μετανιώνω. Δεν έχω μετανιώσει για τίποτα. Κοιμάμαι σαν πουλάκι από εκείνη την ημέρα, ήρεμος», δηλώνει ο 51χρονος, ο οποίος στις 9 Δεκεμβρίου σκότωσε με μαχαίρι τον 66χρονο σύντροφο της μητέρας του στη Γλυφάδα, δίνοντάς του τη χαριστική βολή με όπλο.

Μιλώντας αποκλειστικά στη Realnews μέσα από τη φυλακή όπου κρατείται, ισχυρίζεται πως για την πράξη του φταίει η μητέρα του.

«Ηθικός αυτουργός είναι η μητέρα μου, η οποία είχε μπλέξει σε μια ιστορία πολύ μεγάλη, εδώ και 20 χρόνια, και απλώς τώρα νομίζω ότι ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να κλείσω αυτή την υπόθεση, γι’ αυτό έγινε ό,τι έγινε», λέει ο 51χρονος.

Όπως ισχυρίζεται ο κατηγορούμενος, η γυναίκα που τον έφερε στον κόσμο, αλλά και η αδελφή του έστησαν μια «πλεκτάνη» για να του πάρουν την περιουσία, ενώ το θύμα, κατά τους ισχυρισμούς του, τους αποσπούσε πολλά χρήματα.

Γλυφάδα

«Στο δικαστήριο θα αποκαλυφθούν και περισσότερα. Λίγη υπομονή. Εγώ δεν έχω κάτι να φοβηθώ. Αυτές έχουν να φοβηθούν με αυτά που θα βγουν στη φόρα και θα πρέπει να δώσουν εξηγήσεις. Αυτός αποσπούσε λεφτά. Τον χρηματοδοτούσε η μητέρα μου εις γνώσιν μου όλα αυτά τα χρόνια.

Στα 31 μου, όταν αντιλήφθηκα ότι λείπουν πολλά εκατομμύρια -σε δραχμές τότε- από την επιχείρηση και ζήτησα εξηγήσεις από τη μητέρα μου, αυτή με έδιωξε από την επιχείρηση… Ήταν μια πλεκτάνη.

Ο πατέρας μου κατάλαβε κάποια στιγμή ότι υπάρχει ένα φλερτ και τον απομάκρυνε από την επιχείρηση, στην οποία ερχόταν αρχικώς ως εργαζόμενος προμηθευτικής εταιρείας. Η μάνα μου κράτησε επαφές μαζί του, εις γνώσιν της αδερφής μου και εμού, τον υποστηρίζαμε χρηματικά. Εγώ γνώριζα για τα λεφτά που του έδινε η μάνα μου, αυτά τουλάχιστον που ήξερα επίσημα.

Τώρα τι γινόταν ανεπίσημα, κάτω από το τραπέζι, πόσα η μάνα μου του έδινε, δεν ξέρω, γιατί πάντα εκείνη έκανε τη διαχείριση. Εγώ ασχολούμουν με άλλα κομμάτια της επιχείρησης».

«Mε απέλυσε»

Η μητέρα του, όπως λέει, ήταν αυτή που είχε τον πρώτο λόγο στα οικονομικά. «Είχε τη διαχείριση της περιουσίας και των ταμείων μέχρι που εγώ έφυγα στα 31 μου. Επί της ουσίας δεν έφυγα, με απέλυσε. Είχα το 40% της επιχείρησης».

Το οποίο ποσοστό ισχυρίζεται πως του απέσπασαν με δόλιο τρόπο και σε αυτό συμμετείχε και ο 66χρονος, χωρίς, όμως, να εξηγεί πώς ακριβώς εμπλεκόταν το θύμα. «Επισκέφθηκα τον λογιστή της εταιρείας και μου είπε ότι, αν η επιχείρηση βγάλει παθητικό, θα πρέπει να πληρώσω εγώ το μερίδιο.

Δεν είχα μισθό εγώ στην επιχείρηση. Φοβήθηκα ότι θα μου κάνει τέτοια ζημιά ο εν λόγω κύριος, οπότε πήγα και έκανα δωρεά όλες τις μετοχές στην αδερφή μου χωρίς να πάρω ούτε ένα σεντς. Οπότε εγώ δεν πήρα τίποτα για τα χρόνια που δούλεψα. Δεν ήταν όμως αυτό το θέμα, αλλά ότι έτρωγε τα λεφτά της μάνας μου. Από τότε που έφυγα εγώ, η μάνα μου πούλησε δύο διαμερίσματα και τα λεφτά είναι εξαφανισμένα.

Όλο αυτό το διάστημα, οι σχέσεις μας ήταν τυπικές. Μιλούσαμε 2-3 φορές τον χρόνο, αλλά, όταν ανοιγόταν το θέμα αυτό, ήταν απόλυτη στα δικά της πιστεύω. Δεν είχε μετανοήσει για τίποτα».

Διαβάστε εδώ το δημοσίευμα της Realnews

Γλυφάδα- δολοφονία

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ