Τι οδήγησε στο θάνατο τον Μιχάλη Ασλάνη

Τι οδήγησε στο θάνατο τον Μιχάλη Ασλάνη

Σοκαρισμένοι είναι από χθες συγγενείς, φίλοι, συνεργάτες και γνωστοί του Μιχάλη Ασλάνη μετά τον αιφνίδιο θάνατο του. Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας βρέθηκε νεκρός μέσα στο διαμέρισμα του στο Κολωνάκι, στην οδό Σκουφά στον 3ο όροφο, με τους συνεργάτες του να τον αναζητούν λόγω του ότι είχε να δώσει σημεία ζωής, αρκετές ημέρες.

Τα σενάρια για την αιτία θανάτου του δίνουν και παίρνουν. «Φως» αναμένεται να ρίξει η ιατροδικαστική εξέταση που θα παρουσιαστεί εντός των επομένων ημερών. Σύμφωνα με πληροφορίες στο διαμέρισμα του Μιχάλη Ασλάνη βρέθηκε ποσότητα χαπιών στο μπάνιο και στο κρεβάτι του, αλλά και ένα σημείωμα, που ο ίδιος είχε γράψει.

Δεν υπήρξαν ίχνη εγκληματικής ενέργειας, ενώ οι πληροφορίες κάνουν λόγο για απόπειρα αυτοκτονίας. Σε εξέλιξη βρίσκεται έρευνα κλιμακίου των ανδρών ασφαλείας της αστυνομίας για να ταυτοποιήσουν τα στοιχεία της υπόθεσης και να διερευνήσουν τις συνθήκες του τραγικού περιστατικού.

Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή στη Χαλκίδα.

Τα οικονομικά προβλήματα τον είχαν διαλύσει

Ήταν γνωστό σε όλους πως τα τελευταία χρόνια ο Μιχάλης Ασλάνης αντιμετώπιζε τεράστια οικονομικά προβλήματα. Κανείς όμως δεν φανταζόταν ότι θα υπάρξει τέτοιο άδοξο τέλος στη ζωή του.

Στις τέσσερις σελίδες που βρέθηκαν δίπλα στο άψυχο σώμα του, ο Μιχάλης Ασλάνης περιέγραψε το οικονομικό αδιέξοδο που είχε περιέλθει. Σύμφωνα με το τηλεοπτικό κανάλι Star, ο «χαμογελαστός» σχεδιαστής δεν άντεξε μπροστά στο βάρος των οικονομικών προβλημάτων. Τα χρέη ήταν πολλά.

Στην προσπάθεια του να σώσει την επιχείρηση του το 2010, μετακόμισε στη Βραζιλία όπου προσπάθησε να κάνει νέα επαγγελματικά βήματα. Δεν τα κατάφερε, μιας και αναγκάστηκε να πουλήσει την ακίνητη περιουσία του, παλεύοντας με τα χρέη. Ενώ σε πρόσφατή του συνέντευξη στην εφημερίδα espresso, δήλωσε ότι έπεσε θύμα πλεκτάνης από δύο γυναίκες που είχε στη δούλεψή του, η μία εκ των οποίων ήταν υπεύθυνη για τις υποχρεώσεις του σπιτιού του. Μάλιστα είχε υποστηρίξει πως ανησυχεί ακόμη και για τη ζωή του!

Ο Μιχάλης Ασλάνης εξηγούσε ότι οι δύο γυναίκες που διαχειρίζονταν τα οικονομικά του, όχι μόνο τον κατέστρεψαν, αλλά έχουν εξαφανιστεί, χωρίς να αφήσουν ίχνη πίσω τους. «Τους έδινα χρήματα για να πληρώσουν τις υποχρεώσεις που είχα στο ΙΚΑ, στην Εφορία και στις διάφορες τράπεζες. Εκείνες όμως ούτε τακτοποιούσαν τις εκκρεμότητες, ούτε έκαναν αποδόσεις ΦΠΑ. Κρατούσαν τα χρήματα για τον εαυτό τους, με αποτέλεσμα να μαζεύονται χρωστούμενα, τα οποία εγώ όμως δε γνώριζα. Κάποια στιγμή ήρθε ένας φίλος μου, ο Γιώργος που είναι λογιστής και με ταρακούνησε. Αν το είχε κάνει πιο νωρίς, ίσως είχε μπορέσει να σωθώ», είχε δηλώσει ο ίδιος, περιγράφοντας την κατάστασή του.

 

Πηγή: Real.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ