Τι απαντούν οι αστυνομικοί της Τροχαίας στην Τζένη Ιωακειμίδου

Τη δική τους εκδοχή έδωσαν οι αστυνομικοί της Τροχαίας Ελληνικού, σχετικά με τα όσα κατήγγειλε ότι συνέβησαν στη Λ. Βουλιαγμένης, η Τζένη Ιωακειμίδου.

Η ηθοποιός, σε μια μακροσκελή ανάρτησή της στο Facebook, ανέφερε ότι η αστυνομία τη σταμάτησε δυο φορές για υπερβολική ταχύτητα, και αντί να τη συνοδεύσει για να πάει γρήγορα το παιδί της στο νοσοκομείο, την καθυστερούσαν και της συμπεριφέρθηκαν άσχημα.

Από την πλευρά τους, οι αστυνομικοί περιέγραψαν στους ανωτέρους τους, μια διαφορετική κατάσταση. Όπως είπαν, λίγο μετά τις 11 το πρωί της Δευτέρας, διαπίστωσαν ότι στην αριστερή λωρίδα της λεωφόρου ένα αυτοκίνητο είχε αναπτύξει ταχύτητα 138 χ.α.ω, ενώ στην περιοχή όριο είναι τα 80 χ.α.ω.

Ένας από αυτούς έκανε νόημα στην οδηγό του οχήματος να σταματήσει δεξιά. Αυτή, αρχικά δεν συμμορφώθηκε με τις υποδείξεις του και χρειάστηκε να της το πουν τρεις φορές.

Όταν τελικά σταμάτησε, ένας αστυνομικός την πλησίασε της έδειξε την ένδειξη του ραντάρ με τα 138 χ.α.ω. και την ενημέρωσε ότι θα βεβαιώσει την παράβαση. Τότε εκείνη, άρχισε να φωνάζει πάρα πολύ δυνατά, να ισχυρίζεται ότι το παιδί της ήταν άρρωστο και τον καλούσε να πάρει τηλέφωνο τον παιδίατρο, προκειμένου να διασταυρώσει τα λεγόμενά της.

Σύμφωνα με τον αστυνομικό, το παιδί ήταν ήρεμο στο πίσω παιδικό κάθισμα. Αυτός της ανέφερε πως θα κάνει γρήγορα και υποστηρίζει ότι όλη η διαδικασία κράτησε το πολύ τρία λεπτά. Πρόσθεσε επίσης, ότι η ηθοποιός έκανε απαξιωτικά σχόλια προς το πρόσωπό του.

Στη συνέχεια, μόλις η Τζένη Ιωακειμίδου πήρε την κλήση, παραβίασε κόκκινο φανάρι και κρατώντας το κινητό τηλέφωνο στο χέρι, ανέπτυξε ταχύτητα. Εκείνη τη στιγμή, ένας από τους αστυνομικούς την “καταδίωξε” με το περιπολικό και της είπε ότι θα βεβαιώσει και τις νέες παραβάσεις και να περάσει από το ΤΤ Ελληνικού να παραλάβει την κλήση, αφού βιάζεται.

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.