Θρήνος και οδύνη στην Κρήτη: «Αποχαιρετά» τρεις νέους που το νήμα της ζωής τους κόπηκε πρόωρα

Τρεις νέοι άνθρωποι που το νήμα της ζωής τους κόπηκε πρόωρα και ξαφνικά, οδηγούνται τις επόμενες ώρες στην τελευταία τους κατοικία στην Κρήτη. Ολόκληρο το νησί θρηνεί.

Πρόκειται για τον 40χρονο Σταμάτη Περβολαράκη, τον 20χρονο Τάσο Ξεκουκουλωτάκη και τον 33χρονο Μάνο Καματερό.

Ο 40χρονος Σταμάτης έχασε τη μάχη  το βράδυ της Κυριακής στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου όπου νοσηλευόταν έπειτα από τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη από το αλυσοπρίονο με το οποίο κλάδευε ελιές σε περιοχή του Δήμου Χερσονήσου.

Ο θάνατός του έχει προκαλέσει σοκ στην τοπική κοινωνία καθώς ήταν ένα ιδιαίτερα αγαπητό πρόσωπο και πατέρας δύο μικρών παιδιών. Η κηδεία του θα γίνει στις 15.00 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στο Παλαιό κοιμητήριο Ηρακλείου.

Ο 40χρονος Σταμάτης

Το «τελευταίο αντίο» στον 19χρονο Τάσο

Την ίδια ώρα το τελευταίο αντίο θα λένε συγγενείς και φίλοι στον 19χρονο Τάσο Ξεκουκουλωτάκη ο οποίος τα ξημερώματα της Κυριακής έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα στο Αρώνι Χανίων. Το αυτοκίνητο που οδηγούσε, ξέφυγε της πορείας του και προσέκρουσε σε ευκάλυπτο με συνέπεια ο άτυχος νέος να τραυματιστεί σοβαρά και λίγη ώρα αργότερα να αφήσει την τελευταία του πνοή.

Ο 20χρονος Τάσος σκοτώθηκε σε τροχαίο

Ο Τάσος υπηρετούσε τη θητεία του στην 1η Μοίρα Αλεξιπτωτιστών στα Χανιά και το βράδυ που έχασε τη ζωή του είχε πάρει άδεια εξόδου ενώ σύμφωνα με τα όσα είπε η μητέρα του, λίγο νωρίτερα είχε πάει στο σπίτι έναν φίλο του που δεν μπορούσε να οδηγήσει.

Στον δρόμο της επιστροφής όμως ο θάνατος του είχε στήσει καρτέρι. Η κηδεία του θα γίνει στις 15.00 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό του αγίου Αποστόλου Μάρκου στον τόπο καταγωγής του το Μόδι.

«Αποχαιρετούν» τον Μάνο

Ο πόνος και η θλίψη όμως δεν σταματούν εδώ καθώς το μεσημέρι της Τετάρτης συγγενείς και φίλοι θα αποχαιρετήσουν τον 33χρονο Μάνο Καματερό ο οποίος το βράδυ της Τσικνοπέμπτης έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στη Σητεία.

Το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ως συνοδηγός ξέφυγε της πορείας του και προσέκρουσε σε σταθμευμένο αυτοκίνητο στον παραλιακό δρόμο. Τόσο εκείνος όσο και ο οδηγός του αυτοκινήτου εγκλωβίστηκαν μέσα στο όχημα και χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για τον απεγκλωβισμό τους.

Σε τροχαίο σκοτώθηκε και ο 33χρονος Μάνος

Ο άτυχος Μάνος ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του και στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η κηδεία του θα γίνει στις 15.30 το μεσημέρι της Τετάρτης (22/2) στο 3ο κοιμητήριο Αθηνών ενώ την ώρα της κηδείας στην Αθήνα, στο σημείο του δυστυχήματος θα πραγματοποιηθεί τρισάγιο στη μνήμη του αδικοχαμένου 33χρονου.

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ