Θρίλερ στη Χαλκιδική: Εντοπίστηκε σορός άνδρα στη θάλασσα – Ανήκει στον 62χρονο που αναζητούσε το “Φως στο Τούνελ”;

Τη σορό ενός άνδρα, αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων ταυτότητας, εντόπισε το απόγευμα της Τετάρτης ένας ψαράς στη θαλάσσια περιοχή της Αφύτου, στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής.

Στο σημείο βρίσκονται δυνάμεις του Λιμενικού για την ανάσυρση του άψυχου σώματος και αναμένεται, μετά την ολοκλήρωση της επιχείρησης, να μεταφερθεί στο πλησιέστερο Κέντρο Υγείας για να ακολουθήσει η διαδικασία της ταυτοποίησης.

Να σημειωθεί ότι στη συγκεκριμένη περιοχή είχαν επικεντρωθεί τα προηγούμενα 24ωρα οι έρευνες για τον εντοπισμό του 62χρονου Μάκη Βλαχόπουλου, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί από το απόγευμα της Κυριακής 13 Μαρτίου. Σε αγροτικό δρόμο της ίδιας περιοχής είχε βρεθεί εγκαταλελειμμένο και το αυτοκίνητό του. Συγκεκριμένα, το αυτοκίνητο είχε εντοπιστεί από αστυνομικούς στην περιοχή της Αφύτου, την Παρασκευή 18 Μαρτίου, λίγο πριν από την έναρξη της εκπομπής “Φως στο Τούνελ“, που είχε ασχοληθεί με την υπόθεση.

Από την Αδελαϊδα της Αυστραλίας όπου μένει, η Γεωργία Βλαχοπούλου, κόρη του αγνοούμενου, είχε κάνει έκκληση μέσω της εκπομπής της Αγγελικής Νικολούλη σε όποιον δει κάποιον που να μοιάζει με τον πατέρα της, να ενημερώσει τις Αρχές, την εκπομπή ή τους εθελοντές του ΟΦΚΑΘ.

Η εικόνα που επικρατούσε στο σπίτι του, έδειχνε ότι κάτι ξαφνικό τον απομάκρυνε. Το κινητό του πάνω στο κρεβάτι, το φαγητό του άθικτο στο τραπέζι, και τα ντουλάπια της κουζίνας, ανοιχτά.  Ο Μάκης Βλαχόπουλος θα έβγαινε στη σύνταξη και είχε επιλέξει να ζει από τη Θεσσαλονίκη, στην Καλλιθέα.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ