Θρίλερ με την εξαφάνιση 62χρονου στη Χαλκιδική – Η εξέλιξη που γεννά ελπίδες

Ένα θρίλερ βρίσκεται σε εξέλιξη στη Χαλκιδική, μετά την εξαφάνιση ενός 62χρονου από την περιοχή της Καλλιθέας. Ο λόγος για τον Ευθύμιο Βλαχόπουλο, τα ίχνη του οποίου εξαφανίστηκαν από το σπίτι του, στις 13 Μαρτίου 2022, με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός καθώς εκτιμάται ότι η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο. Όπως ενημέρωσε πριν από λίγο ο ΟΦΚΑΘ, που συμμετέχει στις έρευνες για τον εντοπισμό του 62χρονου, βρέθηκε το αυτοκίνητό του στην περιοχή της Αφύτου Χαλκιδικής.

Η “Γραμμή Ζωής” εξέδωσε ανακοίνωση για την εξαφάνιση του 62χρονου, έπειτα από σχετική ενημέρωση των οικείων του.

“Αγαπητοί φίλοι, Υπάρχει εξαφάνιση ενηλίκου από τη Χαλκιδική. Ο Ευθύμιος Βλαχόπουλος, 62 ετών, εξαφανίστηκε από το σπίτι του, στην Καλλιθέα Χαλκιδικής, την 13/03/2022. Έχει πράσινα μάτια, ύψος 1,85μ και είναι κανονικού βάρους. Την ημέρα που εξαφανίστηκε, πιθανόν, φορούσε σκούρου χρώματος μπουφάν και τζιν παντελόνι. Πιθανώς, οδηγούσε το αυτοκίνητό του, μάρκας OPEL ASTRA,  χρώματος ασημί, με αρ. κυκλοφορίας ΙΖΙ9369.

Η ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, ειδοποιήθηκε από τους οικείους του το απόγευμα της 17/03/2022 και μετά τη συγκέντρωση των απαιτούμενων δικαιολογητικών, ενεργοποιεί τον Κοινωνικό Συναγερμό SILVER ALERT, για την κινητοποίηση όλων για την ανεύρεσή του. Η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο.

Εάν γνωρίζετε κάτι επικοινωνήστε με την υπηρεσία Silver Alert, όλο το 24ωρο, στην Εθνική Γραμμή SOS 1065”, αναφέρεται στην ανακοίνωση.

εξαφάνιση Χαλκιδική

ΟΦΚΑΘ: Εντοπίστηκε το όχημα του 62χρονου

Σε ενημέρωση που έκανε ο ΟΦΚΑΘ, με ανάρτηση στα social media, γνωστοποιεί ότι εντοπίστηκε το όχημα του 62χρονου, στην περιοχή της Αφύτου. Δημοσιεύει, μάλιστα, και σχετική φωτογραφία.

Ο ΟΦΚΑΘ – Εθελοντές Διασώστες, ξεκίνησε χθες το πρωί τις έρευνες για τον εντοπισμό του 62χρονου, έπειτα από σχετική εντολή της οικογένειάς του.

Οι δύσκολες καιρικές συνθήκες και η έντονη βροχόπτωση, είχαν ως αποτέλεσμα να σταματήσουν οι έρευνες, που ξεκίνησαν εκ νέου σήμερα το πρωί.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ